GOCA ODLEPILA ZA RAZVEDENIM CRNOGORCEM: Božinovska otkačila Žapca, ima novog dečka!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

Definitivno raskrstila sa dugogodišnjim partnerom

GOCA ODLEPILA ZA RAZVEDENIM CRNOGORCEM: Božinovska otkačila Žapca, ima novog dečka!

Stars -

Iako je Tubić tražio dozvolu da se u zatvoru venča s Gocom, s kojom je bio u burnoj vezi punih 17 godina, ona se u međuvremenu zaljubila u drugog i već s njim planira brak

Goca Božinovska definitivno je raskrstila s dugogodišnjim partnerom Nebojšom Tubićem Žapcem i našla novog dečka, s kojim već planira brak, saznaje Kurir!

Iako je Tubić, koji je završio iza rešetaka zbog sumnje da je investitoru naneo teške povrede sa smrtnom posledicom, tražio dozvolu da se oženi pevačicom u zatvoru, ona se u međuvremenu zaljubila u drugog!

Kao tinejdžerka

Posle 17 godina turbulentne veze sa Žapcem, folkerka je počela tajno da se viđa s jednim markantnim, razvedenim biznismenom iz Crne Gore.

- Oni se poznaju više od 10 godina, ali tek su nedavno ušli u vezu. Goca je odlepila za njim. Po ceo dan je vesela i pevuši, pa joj se članovi porodice podsmevaju da se ponaša kao tinejdžerka. Posle dužeg vremena ponovo je srećna u ljubavi i to ne krije pred bližnjima - otkriva naš izvor blizak pevačici i dodaje da njen novi dečko često dolazi kod nje u Surčin, ali i da ga i ona posećuje u Crnoj Gori:

- Bila je nekoliko puta kod njega, ali nakratko. Božinovska bi duže boravila na primorju, ali je sprečena zbog dementne majke, o kojoj brine. On je razume u potpunosti i ne požuruje je. Nedavno ju je u šali pitao da li bi se udala za njega kada bi je zaprosio, a Goca mu je poručila da bi sutra stupila s njim u brak! Ne bi nas iznenadilo ako se na kraju stvarno venčaju!

Bio je uporan

Božinovska se pohvalila prijateljima da je Crnogorac dugo pokušavao da je zavede, ali da je ona u tom periodu bila u vezi s Tubićem.

- Goci nikad nije padalo na pamet da vara Žapca. Volela ga je i bila mu je verna. Međutim, potajno joj se dopadao sadašnji dečko, ali uvek ga je gledala samo kao poznanika. S vremenom je poklekla i započela s njim vezu, koja je brzo postala ozbiljna - završava naš izvor.

Tim povodom pozvali smo Gocu, ali ona nije želela mnogo da priča o novom dečku.

- Bilo je krajnje vreme da se zaljubim i budem s nekim frajerom. Obećala sam samoj sebi da nikad više neću javno govoriti o svojoj intimi - kratko i jasno je poručila pevačica.

Botoks

PODMLAĐUJE SE ZBOG MOMKA

Božinovska se pred Novu godinu pohvalila Kuriru da je uradila nove zube i da ima u planu podmlađivanje lica.

- Imam novi osmeh, a moram i novo lice. Kad sve moje koleginice mogu, zašto ne bih i ja? Nikada se nisam zatezala, a uskoro ću prvi put ići na botoks. Možda se konačno pojavi neki dasa (smeh) - rekla je folkerka, koja je tada bila na početku veze s biznismenom.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Dragan Kadić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OD OVOGA MOŽE DA SE UMRE: Mirko Šijan već BOEM! Evo uz koju pesmu i tamburaše pada u TRANS!,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track