GODINE SLATKOG GREHA: Albanci žele Brenin film!
Foto: Vladimir Šporčić

Hit

GODINE SLATKOG GREHA: Albanci žele Brenin film!

Stars -

Dokumentarac Lepe Brene „Godine Slatkog greha“ privukao je pažnju celog regiona, pa tako i susedne zemlje žele da otkupe prava na emitovanje filma!

Nakon što su u Srbiji prikazana sva tri dela dokumentarca, u kome se govori o počecima karijere folk zvezde, njenoj ljubavi s Bobom Živojinovićem, filmu „Hajde da se volimo“ i karijeri Slatkog greha, komšijske zemlje zainteresovale su se za film.

- Lepa Brena je dobila nekoliko ponuda za ovaj film. Svi u regionu su oduševljeni, naročito kada su videli da je emitovanjem u Srbiji napravila opštu pometnju. Zasad su svoje ponude izneli Makedonci, Bugari, Slovenci, pa čak i Albanci. Gazdarica „Granda“ je oduševljena što je film dobro prošao i što su i ostale zemlje regiona, gde je zajedno sa Slatkim grehom nastupala, poželele da svojim građanima prikažu dokumentarac - kaže naš izvor.

Brena je i na promociji filma istakla koliko je za nju ovaj projekat bio važan i da je time želela da se zahvali saradnicima koji su bili uz nju.

- Želela sam da prikažem našoj javnosti i svima onima koji su zaboravili kako je to bilo u periodu između 1982. i 1991, kada smo radili sa Slatkim grehom po dva koncerta dnevno, kada smo uspeli da snimimo četiri filma i da učestvujemo u nekoliko serija. Kako je to bilo raditi sa najvećim mogućim glumcima koji su bili živi u to vreme. Kako je to bilo izdržati sa 20, 30 ili 50 muškaraca koji su sa vama u autobusu deset godina, putujemo zajedno, družimo se, oni su bili moja porodica - rekla je pevačica tada.

Kurir / LJ. S.

Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track