ŽIVOTNA PATNJA NAŠE PEVAČICE: Ostavili je krvavu u snegu, pala u komu, probudila se a onda dobila tumor!
Foto: Printskrin Youtube

BOLAN ŽIVOT

ŽIVOTNA PATNJA NAŠE PEVAČICE: Ostavili je krvavu u snegu, pala u komu, probudila se a onda dobila tumor!

Stars -

Folk pevačica Dušica Grabović rešila je da spakuje kofere i iz rodne Srbije se preseli u Australiju. Kako joj nije jednostavno zbog tolike daljine, ona često evocira uspomene iz svog života. Ovog puta otkrila je da je ceo život prati teška sudbina.

Naime, pevačica je otkrila da je njen život bio sve samo ne "med i mleko".

"U prvoj godini života mi je tekla krv iz ušiju i taj dan sam hitno prebačena u bolnicu. Doktori su uspeli da me spasu", započela je priču Dušica, čiji se pakao nastavio posle nekoliko godina, kada se igrala sa bratom blizancem u blizini bunara.

foto: Printskrin Youtube

"Napravila sam brodić od plastične čaše koji mi je izmakao iz ruku, okliznula sam se i pala u bunar. Moj brat blizanac je plakao iz sve snage i taj plač je čuo slučajni prolaznik. Spasio mi je život - prisetila se Dušica. Međutim, to nije sve", nekoliko godina kasnije doživela je nezgodu prilikom skijanja, kada je u velikoj brzini udarila u cigle.

"Komšija je čuo i odvezao me u bolnicu, jer su brata od tetke već uzeli, a mene ostavili krvavu u snegu... Šest meseci sam jela na slamčicu", ispričala je Dušica, koja se u jedanaestoj godini umalo udavila u jezeru nadomak Priboja.

Kako je odrastala, njeni problemi su bili sve ozbiljniji.

"U dvadesetoj godini života sam ležala u bolnici zbog jake upale jajnika. Da bi ubrzali proces ozdravljenja, dali su mi pogrešnu vensku terapiju. Doživela sam anafilaktički šok i pala u komu iz koje se nisam budila dva dana. Ta dva dana sam gledala samo cveće oko sebe. Ne znam da li sam tada doživela kliničku smrt, ali znam da me ništa nije bolelo dok nisam otvorila oči. Sećam se da sam tada prvo ugledala svoju mamu koja je još uvek bila živa", prisetila se Dušica, koju nije zaobišao ni tumor.

"U 31. godini života sam otišla na rutinsku kontrolu kod ginekologa. Pošto sam došla u privatnu kliniku, doktor mi je saopštio da taj dan imam besplatan pregled dojki. Nakon ultrazvučnog pregleda doktor je primetio i napipao tumor veličine 5 centimetara. Jedino čega sam se setila i uputala jeste: "Zašto, Bože, moram proći isto što i moja majka koja je imala rak". Nikom ništa nisam pričala, operisala sam se nakon dva dana", prisetila se Dušica, koja je dodala da joj je doktor, nakon operacije, objasnio da danas ne bi bila živa da je bar malo zakasnila sa pregledom.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIJE MOGLA DA SE OBUZDA: Dušica Grabović ronila suze, evo šta ju je potpuno dotuklo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track