DARKO JE STAN NAPUSTIO JOŠ LETOS, TAJ BRAK JE LOŠ GODINAMA: Komšije iz zgrade otkrile detalje o razvodu Lazića i Sevićeve!
Foto: Damir Dervišagić

ONI SVE VIDE

DARKO JE STAN NAPUSTIO JOŠ LETOS, TAJ BRAK JE LOŠ GODINAMA: Komšije iz zgrade otkrile detalje o razvodu Lazića i Sevićeve!

Stars -

Ana Sević i Darko Lazić poslednjih dana su glavna tema medija zbog razvoda i skandala koji sve to prate. Međutim, komšije iz zgrade u kojoj oni žive kažu da je cela priča okončana još dosta ranije.

Naime, njih dvoje su sa ćerkicom živeli u elitnom delu Beograda, u stanu koji je pevač kupio, ali na Anino ime. Njihov komšiluk tvrdi da je njihov brak okončan pre nekoliko meseci.

"Njega dugo nisam video, dok nju i viđam. Darko je stan napustio još letos kada je bila ona afera u vezi s Lukasom. Dođe ponekad tu da vidi ćerku valjda, ali s Anom nema ništa. Taj njihov brak je loš godinama", rekao je jedan od komšija.

foto: Damir Dervišagić

Njihova komšinica se više dotakla skandala oko šmrkanja belog praha.

"Ne znam da li se drogira, možda je smršao upravo zbog toga, ali deluje kao zdrav mladić. S druge strane, dok je živeo ovde imali smo priliku da ga vidimo pijanog, a kao što znate, iz jednog poroka lako je preći u drugi", rekla je ona.

Podsetimo, i komšije iz Darkovog rodnog Brestača su imale samo reči hvale za mladog pevača. Niko ne može da poveruje da je počeo da koristi narkotike, dok njegova porodica za sve krivi Anu.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DARKO LAZIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SKANDALA: Afera se nastavlja, a evo koje reči je poručio Ani Sević!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track