(FOTO) OVO JE DEVOJKA KOJU IVAN NE MOŽE DA PREBOLI: Marinković stalno pominje Saru, a evo kako ona izgleda!
Foto: Printscreen

STALNO PRIČA O NJOJ U PAROVIMA

(FOTO) OVO JE DEVOJKA KOJU IVAN NE MOŽE DA PREBOLI: Marinković stalno pominje Saru, a evo kako ona izgleda!

Stars -

Ivan Marinković tokom svog boravka u rijalitiju "Parovi" često pominje svoju bivšu devojku Saru, pa se mnogi pitaju ko je ta devojka.

Naime, u pitanju je manekenka Sara Trajanović, devojka koju Marinković ni danas nije preboleo, a javnost je upoznala u rijalitiju "Farma".

foto: Damir Dervišagić

Sara je zavela mnoge poznate muškarce, pa je pored Ivana bila u ljubavi i sa zvezdom Granda - Andrijom Markovićem Akijem, ali i Milanom Marinkovićem, bratom Cece Ražnatović.

Raskid Sa Ivanom usledio je zbog razdvojenosti. Tačnije, kad je Sara otputovala za Istanbul zbog karijere, mislila je da će njena i Ivanova ljubav opstati ali nisu uspeli.

foto: Aleksandar Jovanović

"Na početku su se redovno čuli preko društvenih mreža, a onda su to proredili. Kada se Sara vratila u Srbiju, Ivan se nije udostojio ni da je sačeka na aerodromu, pa je ona sama otišla pravo kod mame i bake. Uz obrazloženje da je uželela porodice, Trajanovićeva je izbegla susret sa Ivanom. Često su se raspravljali oko Ivanovih čestih izlazaka u noćni provod i Sari je to smetalo", rekao je tada izvor blizak nekadašnjem paru.

Nakon toga Sara je bila sa Milanom, a posle njihovog raskida povukla iz javnosti, ali i dalje se bavi manekenstvom i fotografiše za društvene mreže.

Sara se dosta promenila, pa danas izgleda nikad lepše.

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IZLAZI SVAKO VEČE, SVI BI NA NJU DA LIČE: Cecina ćerka otkrila kakav je u stvari njen život! POGODILO JE SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja