AJS NIGRUTIN NIKAD ŽEŠĆE OSUO: Sloba je pevač za kog niko nije čuo, a ono što radi Luna može da se plati ispod Plavog mosta!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

SUROVI KOMENTARI

AJS NIGRUTIN NIKAD ŽEŠĆE OSUO: Sloba je pevač za kog niko nije čuo, a ono što radi Luna može da se plati ispod Plavog mosta!

Stars -

Ajs Nigrutin otkrio je šta misli o današnjim rijalitijima i prokomentarisao odnos Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Ajs Nigrutin učestvovao je u VIP "Velikom Bratu" 2008. godine zajedno sa ostalim poznatim ličnostima, međutim, to je njegovo prvo i, kako kaže, poslednje iskustvo sa rijalitijem.

"Da se ne lažemo, pola zemlje gleda tu svitu elegantnih manje poznatih ličnosti koje vabe svojim du.etima i si.ama. Mi smo tada "Velikog Brata" shvatili kao neki šou gde treba da budemo duhoviti, da iskažemo naš talenat. Ovo danas, tu je humor na poslednjem mestu, tu je smeh kada ti neko kaže: "Je.em ti majku u pi.ku", rekao je Nigrutin.

foto: Zorana Jevtić

Već mesecima unazad Sloba i Luna su kao učesnici "Zadruge" gotovo svakodnevna tema, pa se i Ajs Nigrutin dotakao njih dvoje i bez dlake na jeziku rekao šta misli o navodno najpopularnijem rijaliti paru:

"Imamo jednog propalog pevača za kog niko nije čuo sem familije njegove supruge. Sa druge strane ringa imamo modnu blogerku i ćerku zajednice Đogani. Kako drugačije to može da izgleda? Pa to se dešavalo u Marinkovoj Bari pre 20 godina, a sad su ekranizovali na televizoru. Ona tamo se nešto džara po pi.ki, miriše njegovu bu.u, on joj liže prste na nogama. Kažem ja, odeš, platiš kod Plavog mosta, sve te radnje rade za 20 eura", rekao je reper i dodao:

foto: Printscreen

"Evo još jednog interesantnog podatka. Da li ste znali kako je 70 odsto žena iz Marinkove Bare tokom devedesetih godina bilo zaposleno ispod Plavog mosta? I sad je Luna to uzdigla na viši nivo", izjavio je Ajs Nigrutin.

Kurir.rs/Politika Ekspres, Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track