ISPLIVALI DOKAZI, OTKRIVENO SVE: Evo kako su Anabela i Nadežda skovale pakleni plan pre ulaska u rijaliti!
Foto: Printscreen

NADEŽDINA MAMA ISPRIČALA SVE

ISPLIVALI DOKAZI, OTKRIVENO SVE: Evo kako su Anabela i Nadežda skovale pakleni plan pre ulaska u rijaliti!

Stars -

Velika prašina u Beloj kući podigla se ulaskom bliske prijateljice i koleginice Slobe Radanovića, Nadežde Biljić. Iako je na početku bila u sjajnim odnosima sa Slobom i Lunom Đogani, veoma brzo se sve preokrenulo, a prava pometnja nastala je kada je Nadežda izjavila da ju je Anabela nagovorila da uništi život Kristini Kiji Kockar. A sada su isplivali i dokazi o tome.

Naime, Nadežda je brzo promenila ploču i to porekla, međutim Lunu je ovo veoma povredilo, pa je tvrdila da njena majka to nikada ne bi uradila, kao i da ona nije nikakva prijateljica sa Biljićevom.

Nadeždina majka tvrdi da se njena ćerka zbunila jer su je svi napali.

"Moja ćerka je takva kakva je. Govori istinu. Prijateljica je sa Anabelom. Dopisivale su se, ali ne u onom kontektsu u kojem se govori u ''Zadruzi''. Nadežda se malo zbunila jer su je svi napali. Kada su je pozvali da uđe u rijaliti, ona je poslala poruku Anabeli, a posle toga smo se Nadežda i ja našle sa njom i lepo razgovarale. Anabela nije pričala mojoj ćerki da treba da napada Kiju nego joj je samo uputila neke savete kako treba da se ponaša u rijalitiju i dala joj stvari za Lunu da bi ona shvatila da je ona njima podrška. Anabela joj je tada rekla da se drži Slobodana i Lune i da im bude podrška, ali joj je Slobadan okrenuo leđa", kaže Slavica Biljić i dodaje da je i ona u dobrim odnosima sa Anabelom.

foto: Printskrin Youtube

"Ja sam isto u kontaktu sa Anbelom i ona je šokirana zbog priča da je nagovarala moju ćerku da napada Kiju. Nju niko ništa nije nagovorio, samo je trebalo da bude uz Lunu i Slobu. Dakle, Anabela je Luni poslala garderobu po mojoj ćerki da bi ona shvatila da treba da se drže zajedno", rekla je Slavica Biljić.

Ona kaže da ne zna zbog čega Luna i Sloba tvrde da Anabela i Nadežda nisu razgovarale.

"Ne znam zbog čega Luna tvrdi da njena majka nije prijateljica sa Nadeždom. One se poznaju dugi niz godina, moja ćerka je 10 godina na estradi i poznaje mnoge pevače. Anabela je uvek bila u dobrim odnosima sa njom i savetovala je", rekla je Slavica.

foto: Printskrin Youtube

U međuvremenu pojavila su se poruke koje su Anabela i Nadežda razmenjivale pred njen ulazak u "Zadrugu".

"Ti treba da budeš iskrena. Ako ulaziš kao njegova prijateljica pričaj ono što zaista misliš. Daj mu malo vetar u leđa, to im je potrebno jer su ih svi napali. Objasniću ti neke stvari, ti nisi blesava da ne shvatiš ovu igru i zbog čega se ovo dešava baš sada. Sve je tako trebalo da bude, prihvati i igraj. Ako hoćeš nešto mogu da pošaljem Luni po tebi, pa da ona shvati da smo ti i ja super", napisala je, između ostalog, Anabela Pinkovoj zvezdi.

"Sa Slobodanom ću ozbiljan razgovor da obavim zbog njegovog agresivnog ponašanja. Ja drugačije ne umem, ma da bre da ga malo dignem. Znam ja kako treba sa njim. On je jako bitan meni", napisala je Nadežda Luninoj majci o Slobi.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANABELA OTKRILA SVE O LUNINOM TELEFONU: Razgovarala sa ćerkom, a zbog toga je čeka VELIKA KAZNA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track