GASTOZU NEĆE BITI LAKO: Naida ga lagala da ide kod majke u Sarajevo, a bila je na jahti sa ovim muškarcem! Spreman je da ispriča SVE!
Foto: Printscreen

PREVARILA GA JE

GASTOZU NEĆE BITI LAKO: Naida ga lagala da ide kod majke u Sarajevo, a bila je na jahti sa ovim muškarcem! Spreman je da ispriča SVE!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz nije ni svestan šta ga čeka. Loše stvari o njegovoj devojci Naidi sve više isplivavaju na površinu, a produkcija Parova sprema mu iznenađenje od kog će se teško oporaviti.

Pošto ni rođenog oca Đuru, koji ne želi Naidu za snajku, neće da sasluša, Gastoz će imati priliku da sazna sa kim se i kako zabavljala njegova devojka dok je on mislio da je kod porodice u Sarajevu.

foto: Printscreen

Njegovo slepilo dugo već ide na živce ne samo njegovim prijateljima, koji ga više ne prepoznaju, već i gledaocima, koji smatraju da se zbog ljubavi prema Naidi totalno promenio i da više nije rijaliti igrač kakav je nekad bio, pa je vreme da se atmosfera u Parovima zakuva.

"Naida je letos dolazila na brod poznatog biznismena, koji je spreman da o tome sve ispriča. Nisu oni bili u vezi, jer zna se čemu služe takve devojke. Ne bi on nikad bio u vezi s takvim profilom devojaka, ali nije mu problem da ispriča čime se ona bavi. Dolazila je sa drugaricom letos kod njega na jahtu, a tada je bila u vezi sa Gastozom. Njemu je govorila da ide kod majke u Sarajevo, a on joj je verovao."

foto: Printskrin Instagram

Kurir.rs/Svet, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track