NEPRISTOJNA PONUDA: Miljana se porađa pred kamerama za NEVEROVATNE PARE!
Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

NEPRISTOJNA PONUDA: Miljana se porađa pred kamerama za NEVEROVATNE PARE!

Stars -

Nišlijka će dete roditi u privatnoj bolnici, a snimak će biti emitovan u okviru „Zadruge“. Nakon toga, ako želi, dobiće lični šou-program, u kome će učestvovati svi članovi porodice Kulić

Miljana Kulić će i te kako profitirati od trudnoće! Nišlijka, koja je ostala u drugom stanju u „Parovima“ s bivšim mužem Goce Tržan, dobila je ponudu od 30.000 evra da se porodi u drugom rijalitiju - „Zadruga“!

- Ona je potpisala ugovor na tri meseca za učešće u „Zadruzi“ jer nije želela na duže zbog trudnoće. Dobila je honorar 800 evra nedeljno, a od producenata je tražila da joj isplate unapred 5.000 evra. Pošto je napravila pravi bum čim je ušla u „Zadrugu“, ponudili su joj da se porodi pred kamerama za 30.000 evra! To bi bio i prvi porođaj u istoriji rijalitija i trenutno prave velike planove kako da to izvedu - kaže izvor i dodaje da bi Kulićeva bebu donela na svet u bolnici, a da bi se taj čin emitovao u okviru rijalitija:

- Plan je da se ona porodi u privatnoj bolnici, naravno, pred kamerama. Video bi se naknadno emitovao u sklopu rijalitija, a postoji mogućnost i da Miljana dobije lični šou. Štaviše, ako bude želela, po napuštanju klinike može s bebom da se vrati u „Zadrugu“ i u tom slučaju njih dvoje će imati poseban tretman - zasebne prostorije, poslugu, medicinske radnike, mogućnost da joj dolazi porodica...

foto: Zorana Jevtić

Ovim povodom pozvali smo Miljaninu majku Mariju, koja ne krije da je oduševljena ponudom:

- To bi bilo odlično! Mislim da bi za tu sumu ona pristala. Na taj način bi rešila životno pitanje za sebe i svoje dete. Meni je važno samo da se ispoštuje sve ono što Miljana zahteva. Lično, na to nikad ne bih pristala da sam ostala u drugom stanju kao ona, ali mislim da moja ćerka bi. Šta god da odluči, Miljana ima našu podršku, a njene sestre i ja ćemo svakako da joj pomognemo posle porođaja.

Diskrecija žestoko izvređala Miljanu

MACA: KALAŠTURO, POBACIĆEŠ TO KOPILE!

Miljana nije mogla da se smiri posle žestoke svađe s Macom Diskrecijom.

- Trn sam joj u oku. Nikada neće izgledati ovako kao ja. Neka joj bog pomogne! Ajde, kalašturo, pali od mene! Što se nerviraš? Pobacićeš kopile! - rekla joj je starleta, a Nišlijka se branila:

- Gde ti je otac, kopile jedno?! To su te traume, kobilo jedna! Moje dete će imati majku, imaće i oca! Lupnulo kopile glupost i ostalo živo! On zna ko mu je otac! Ćurko jedna mala! Nikada nećeš biti majka, ti si ku*va u duši. Jadnice!

Ljiljana Stanišić - Foto: Damir Dervišagić; Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DARA BUBAMARA U BOLNICI: Pevačica jako loše! Otkazala je koncert i prima infuzije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja