(FOTO) ŽIKA JAKŠIĆ PROSLAVIO SLAVU: Dačić peva, Brena i Prija se grle!
Foto: Dragan Kadić, Instagram

ŠIROKO

(FOTO) ŽIKA JAKŠIĆ PROSLAVIO SLAVU: Dačić peva, Brena i Prija se grle!

Stars -

Producent „Granda“ okupio političare i estradu u jednom restoranu, gde je uz bogatu trpezu obeležio Svetog Jovana

Producent „Granda“ Žika Jakšić drugi dan slave Sveti Jovan proslavio je s prijateljima sa estrade i iz sveta politike.

Među pedesetak zvanica najveseliji je bio ministar inostranih poslova Ivica Dačić, koji, prema rečima našeg izvora koji se zadesio na licu mesta, celo veče nije ispuštao mikrofon iz ruke. Pored nezaobilazne „Miljacke“, on je proširio svoj repertoar, pa je otpevao još jedan hit Halida Bešlića „Ja bez tebe ne mogu da živim“. Međutim, političar nije znao reči pesme, pa mu je Lepa Brena pomogla da je otpevaju u duetu.

- Kod Žike je bilo baš veselo na slavi. Uz bogato iće i piće, odabrano društvo je napravilo nezaboravnu atmosferu. Dačić i Brena su sedeli za centralnim stolom. Ivica se prvi latio mikrofona i zapevao nekoliko pesama. Kad je zapelo oko teksta, pridružila mu se Brena, koja mu je pomogla. Njih dvoje su zajedno otpevali nekoliko dueta i gosti su bili oduševljeni - priča naš sagovornik.

foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Instagram

Na privatnom slavlju bila je i snajka vlasnice „Granda“ Aleksandra Prijović, koja je došla sa svojim menadžerom. Ona je sedela za stolom sa Acom Pejovićem, a Brena, kad ju je ugledala, prišla je da se pozdrave, pa su se srdačno izljubile i izgrlile.

foto: Instagram

Na slavi su bili i Aca Lukas, Aco Pejović, koji je zapevao Goranu Bregoviću, Ana Bekuta, koja je stigla direktno iz Beča, gde je prisustvovala proslavi 50. rođendana Dragane Mirković, i mnogi drugi, koji su se zabavljali do zore.

Kurir / Lj. Stanišić

Foto: Instagram, Dragan Kadić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IVICA DAČIĆ PEVA LUTKU SA NASLOVNE STRANE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track