ZORICA BRUNCLIK OPČINILA SLAVNOG DIZAJNERA: Pako Raban mi je poklonio haljinu iz Žikine dinastije
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Otkriva o slavnom dizajneru

ZORICA BRUNCLIK OPČINILA SLAVNOG DIZAJNERA: Pako Raban mi je poklonio haljinu iz Žikine dinastije

Stars -

Pevačica za snimanje čuvenog domaćeg filma nosila zlatnu toaletu koju će uskoro poneti njena ćerka Zlata u spotu za pesmu „Kumovi“

Zorica Brunclik se osamdesetih godina pojavila u filmu „Kakav deda takav unuk“ iz serijala „Lude godine“, a do dan-danas njena zlatna haljina koju je nosila u svojoj sceni je mnogima interesantna.

foto: Printscreen

Pevačica, 35 godina kasnije, otkriva da je ta toaleta bila poklon čuvenog dizajnera Paka Rabana, ali i da je od domaćih modnih stručnjaka proglašena najvećim kičom u državi.

- Sećam se haljine iz osamdesetih godina u kojoj sam se pojavila u „Žikinoj dinastiji“ i pevala pesmu „A tebe nema“. Zaista je bila prelepa i mnogo sam je volela. Mene su ljudi nedeljama pljuvali zbog te haljine. Nazvali su me kič pevačicom, da ne poverujete. Niko nije znao da je to haljina Paka Rabana, koju sam dobila lično od njega posle jedne revije. Ja se oblačim onako kako mi u trenutku dođe, možda mi se posle i ne svidi, ali bitan je momenat. Uvek sam se razlikovala od drugih, neću da budem kao druge. Ja sam jedinstvena - rekla je pevačica u emisiji „Ami Dži šou“ i dodala da je haljinu sačuvala i da će je poneti njena ćerka Zlata u spotu za pesmu „Kumovi“.

foto: Printscreen

Svako svoje

Dve WC šolje u istom kupatilu

Zorica i Kemiš već 33 godine, koliko su u braku, koriste jedan WC, ali svako ima svoju šolju i svoj bide.

foto: Printscreen

- Imamo svoj set peškira, šolje i bide. Mi sve zajedno radimo, pa čak i u WC idemo zajedno. Gledamo se i pričamo - rekla je Zorica kada je u svom domu ugostila Amidžića.

Kurir / M. D., Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track