ZORICA DUKIĆ I DALJE PATI ZA BIVŠIM DEČKOM: Da se nisam smuvala sa Gastozom, sada bih bila supruga i majka!
Foto: Printscreen

RAZOČARANA

ZORICA DUKIĆ I DALJE PATI ZA BIVŠIM DEČKOM: Da se nisam smuvala sa Gastozom, sada bih bila supruga i majka!

Stars -

Najintrigantinja učesnica rijalitija "Parovi" veteranka ovog šoua i pobednica prve sezone Zorica Dukić ekskluzivno je dala odgovore na mnoga pitanja koja se tiču njenog života, a koja su bila razlog sinoćnjeg polemisanja u ovoj velelepnoj vili.

Otkrila je detalje svog života, odnosa sa Gastozom kao i to koliko pati za svojom velikom ljubavlju Dejanom.

"Sve sam rekla u emisiji. Istinu o meni i mom životu, načinu odrastanja, zarađivanju novca, borbe kroz život, znamo moji roditelji i ja, sada samo mama i ja. Ni moji najbolji prijatelji ne znaju svaki detalj o meni, ne jer krijem nešto već jer sam navikla da se sama borim, da mi niko ne pomaže i da nikome ne polažem račune. Dva minuta istine su kratke crte, izmišljotina o meni od strane nižih od mene. Sitnice iz mog radnog CV kojima se ja ponosim i zaključci tamo nekog ko je sve to stavio na papir i preneo. Istina o meni je da sam ponos svoje porodice i prijatelja, da se ničega ne stidim i da čistog obraza koračam gradom u kom sam rođena", rekla je Zorica.

foto: PrintScreen/Youtube

Branio te upravo bivši momak, Nenad Marinković Gastoz, koji ti je neretko podrška u ovoj sezoni. Da li ti prijaju njegova "leđa" u rijalitiju, i da li je moguće da iza toga stoji samo prijateljstvo?

"Nenad je izneo deo istine o meni jer je živeo sa mnom, video kako zarađujem novac, koliko se borim da imam sve što mi je potrebno, kakva sam kao čovek i prijatelj. Hvala mu na tome što je prijatelj", izjavila je ona.

Rekla si da si se pokajala što si tadašnjeg dečka zamenila Gastozom. Da postoji mogućnost, da li bi se vratila bivšem momku, Dejanu?

"Nisam se pokajala zbog veze sa Nenadom, već što nisam istrajala sa Dejanom. Da nije Nenad, bio bi neko drugi, jer se sa Dejanom posle 4. ili 5. godine nisam razumela samo u jednoj rečenici", rekla je Dukićeva.

Da sad možeš da vratiš vreme, koje greške iz prošlosti bi promenila?

"Ne bih ušla u 4.sezonu "Parova" i bila bih već supruga i majka", rekla je Zorica.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track