ŠOKANTNO: Kum Lepe Lukić oteo Mirelu!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Presreo auto televizije hepi

ŠOKANTNO: Kum Lepe Lukić oteo Mirelu!

Stars -

Nebojša Vuković venčao je Lukićevu s njenim trećim suprugom Milanom Milanovićem, a odabrala ga je jer su dugogodišnji bliski prijatelji

Neša Vuković, koji je kidnapovao učesnicu „Parova“ Mirelu Lapanović tako što je presreo auto TV Hepi u kojem je ona bila, kum je Lepe Lukić.

Pevačica se pre 18 godina udala za Milana Milanovića, a jedan od svedoka bio je Neša koji je ostavio porodicu zbog Mirele.

foto: Prinrscreen/Happy

Lepa se poverila prijateljima da ne može da prepozna svog kuma.

- Nešu znam 20 i više godina. Za njega imam samo reči hvale. Uzoran suprug, otac, domaćin, poslovan čovek. Šta se s njim desilo, pojma nemam. Kako je upoznao onu Slovenku, čovek je izgubio pamet, nije to više ista osoba. Ta Mirela mi uopšte nije jasna- rekla je Lepa na snimanju jedne emisije na TV Hepi, napominjući da s kumom nije bila u kontaktu otkako je napustila vilu „Parova“.

Dali izjave

MIRELA I NEŠA U POLICIJI

Mirela Lapanović i Nebojša Vuković juče su saslušani u policiji. Kako naš izvor tvrdi, policija je rijaliti učesnicu i njenog dečka locirala, zbog čega su morali da odu u stanicu da bi dali izjave. Do zaključenja broja nismo saznali šta je Lapanovićeva rekla inspektorima, ali prema rečima njenih cimerki, koje su bile s njom u autu kada ih je Neša presreo, ona se nije opirala kada ju je dečko prebacivao u svoj automobil.

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SPREMAN JE ZA ZADRUGU: Di-džej otkrio šta radi u toaletu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track