DRUGA SVADBA: Nata se venčava u crkvi na godišnjicu razvoda od Ljube
Foto: Dragan Kadić, Dragan Kadić, Nemanja Pančić

Bekvalčeva će u martu ponovo reći „da“

DRUGA SVADBA: Nata se venčava u crkvi na godišnjicu razvoda od Ljube

Stars -

Pevačica i njen suprug Luka Lazukić nekoliko dana nakon njenog porođaja zavetovaće se jedno drugom i pred Bogom

Nataša Bekvalac zakazala je crkveno venčanje sa Lukom Lazukićem odmah nakon porođaja, i to baš u vreme kada se pre godinu dana razvodila od drugog supruga, direktora „Pionirskog grada“ Ljube Jovanovića.

Ponuda

ODBILA DA PEVA PRED POROĐAJ

Nataša Bekvalac dobila je ponudu da za Dan zaljubljenih, 14. februara, nastupi u jednoj velikoj diskoteci, ali je ona odbila taj poziv. Pevačica ne želi da se pojavljuje na sceni samo dve nedelje pred porođaj.

- Trebalo je da to bude anplagd nastup, a ne onaj klasičan. Nudili su joj odličan honorar, ali je njoj bitnije bebino stanje, pa se zahvalila na ponudi i odbila je. Ima vremena za nastupe - kaže naš izvor.

foto: Dragana Udovičić

Pevačica će u martu i pred Bogom reći „da“ svom trećem suprugu, s kojim se venčala 25. septembra prošle godine na Ibici.

- Nataši se sve bitne stvari dešavaju na proleće. Luka je želeo da se venčaju u crkvi dok je ona u drugom stanju, ali pevačica ga je odbila. U ovom trenutku neće da se opterećuje obavezama jer uživa u trudnoći. Dugo je razgovarala s Lazukićem i dogovorili su se da venčanje u crkvi bude čim se oporavi od carskog reza, koji je zakazan za 1. mart. Pre nekoliko dana išli su do jedne crkve u Beogradu i zakazali venčanje. Potrefilo se da se baš tih dana prošle godine Nataša razvodila od bivšeg rukometaša Partizana, a sad se udaje za drugog muškarca - otkriva naš izvor i dodaje da je intimno svadbeno veselje planirano na pevačicinom salašu u Čeneju.

- Na Ibici je prisustvovalo samo 25 zvanica, ali ovog puta će spisak gostiju biti malo proširen. Oko stotinak ljudi mladenci će ugostiti na Natašinom imanju, gde će napraviti opuštenu zabavu, a ne klasično svadbeno veselje - završava naš izvor.

Pozvali smo Natašu za komentar, ali se ona i dalje drži odluke da ne kontaktira s medijima dok je na trudničkom bolovanju.

foto: Dado Đilas

Različiti Nije sa svakim bilo isto

S DAČOM I PRED OLTAR, S LJUBOM SAMO KOD MATIČARA

Bekvalčeva se inače i za prvog supruga Danila Ikodinovića, s kojim ima ćerku Hanu, 2005. tajno udala u stanu pred matičarem, a nakon godinu dana sklopili su i crkveni brak. Jedno drugome su izgovorili sudbonosno „da“ u crkvi u Sremskim Karlovcima.

S Ljubom Jovanovićem bila je venčana samo pred matičarem. I s njim se venčala u stanu samo u prisustvu kumova. Kada se udavala za njega, crkveni brak s Ikodinovićem je još važio, pa je to bio jedan od razloga što sa bivšim rukometašem nije stala pred oltar. Inače, njoj je venčanje u crkvi veoma bitno, a pošto je brak s Dačom razveden, sada nema prepreke da i pred Bogom bude udata za Luku, kojem će roditi ćerku.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Nemanja Pančić, Dragana Udovičić, Dado Đilas, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO JE POTPUNO LUDILO: Pogledajte atmosferu na svadbi Nataše Bekvalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja