ŽELI JE NA SVOM KONCERTU: Dara Bubamara ne bira sredstva da dođe do Karleuše!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

SLIHTA JOJ SE

ŽELI JE NA SVOM KONCERTU: Dara Bubamara ne bira sredstva da dođe do Karleuše!

Stars -

Gotovo da ne postoji nešto oko čega se Jelena Karleuša i Dara Bubamara u prošlosti nisu sukobile, ali Dara je odlučila da po cenu svega dovede nekadašnju suparnicu na svoj koncert u Areni.

Naime, kako saznajemo, novosadska folk pevačica nedeljama ne bira načine i sredstva da dođe do Jelene, a sada je na svoje profile na društvenima mrežama ponovo okačila niz video snimaka popularnije koleginice, koja u jednoj emisiji govori upravo o njoj.

"Kad je reč o Dari Bubamari, kao što sam već nekoliko puta i rekla, želim joj sve najbolje. Svi su izgledi da će „Arena“ biti puna i ja joj to od srca želim. Ima dvadeset godina dugu karijeru, treba da pravi koncerte i da njima sve nas podiže. Što se našeg pomirenja tiče, pomirenje neretko bude šokantnije od sukoba", rekla je, između ostalog, Jelena na snimcima koje je njena koleginica objavila.

foto: Zorana Jevtić

I dok neki pozdravljaju pomirenje između dve pevačice i oduševljeno komentarišu da Dara konstantno pruža ruku pomirenja, drugi njene poteze vide kao marketinški trik, koji koristi sada kada je shvatila da je koncert u „Areni“ ipak bio preveliki zalogaj. Jedan od pevačicinih saradnika otkrio je da postoji indicija da Karleuši stigne poziv da uveliča koncert kao specijalni gost.

"Istina je da je to jedna od stvari o kojima se pričalo. Svima je jasno koliko bi Jelenino pojavljivanje bilo dobar marketinški trik. Ipak, i Radojka zna da Karleuša nije mali igrač i da je za tako nešto potrebno više od dve lepe izjave koje su uputile jedna drugoj. Zbog toga je počela da kači sve te linkove na društvene mreže, zna koliko JK poštuje i prati javna oglašavanja. Čak je došlo do razgovora sa onim ljudima koji sa obe sarađuju, i svima je jasno da je za Daru to sjajna prilika da se podigne interesovanje za koncert. Ona je još pre nekoliko nedelja rekla svojim ljudima da se raspitaju kako bi Jelena reagovala na ponudu da bude gost u „Areni“. Karleuša za sada mudro ćuti, ideja je gotovo sigurno stigla do nje, a šta će biti i da li će, ostaje da vidimo", kaže izvor blizak Radojki.

Podsetimo, pre nešto manje od dva meseca novosadska pevačica izjavila je da će Karleuša, za razliku od ostalih kolega, morati da kupi kartu, što se umnogome razlikuje od ovoga što Dara sada radi.

Nije malo ni onih koji javne hvalospeve posvećene Karleuši vide kao Bubamarin način da se osveti nekadašnjoj drugarici Seki Aleksić zbog koncerta zakazanog malo pre njenog.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir/Alo, Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OPA, BATO! FOLK ZVEZDA SE POHVALILA NOVIM IZGLEDOM: Bubamara podigla guzu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track