ANABELA NEUTEŠNA ZBOG POGIBIJE MLADOG PEVAČA: Bio mi je ko brat, pre 7 dana je dobio bebu
Foto: Printscreen

VELIKA TRAGEDIJA!

ANABELA NEUTEŠNA ZBOG POGIBIJE MLADOG PEVAČA: Bio mi je ko brat, pre 7 dana je dobio bebu

Stars -

Mladi pevač Đurad Đuki Đuranović poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći, a ova tragedija pogodila je njegove najbliže, ali i pevačicu Anabelu Atijas koja mu je bila bliska drugarica i koja mu je pomagala u karijeri.

Anabela je van sebe zbog ove nesreće i kroz suze nam je otkrila.

"Pre tri dana smo se čuli. Čestitao mi je rođendan. Obećao mi je da će doći naknadno da proslavimo i da se družimo. Bebu je dobio pre nedelju dana. Bio mi je podrška. Ne mogu da verujem da ga nema", rekla je pevačica koja je u šoku i koja je za smrt kolege i prijatelja saznala 20 minuta pre našeg poziva.

"Sad sam se kumom njegoim čula. Njegova porodicaje u šoku, ne znaju još šta se tačno dogodilo", kroz jecaje kaže Anabela.

Ona i Đurad su snimili duetsku pesmu "U mraku" i ona ističe da su bili izuzetno vezani.

foto: Printscreen YT

"On je bio jedan od najdražih ljudi u mom životu. Kao da mi je bio srodna duša. Ostali smo u predivnim prijateljskim odnosima i moj suprug ga je obožavao i on njega. Blagoslov je da imaš takvog prijatelja. Bio je anđeo. Velika tragedija je ovo što se dogodilo. Toliko sam tužna, kao da mi je rod rođeni. Mnogo sam ga volela zaista", priča Anabela kroz plač.

On je često dolazio u Beograd i baš tada je bio smešten kod Anabele.

"Uvek je bio drag gost u mojoj kući dok mu je sestra bila u "Zvezdama Granda". Ja živim na tri minuta od studija "Granda", stalno smo provodili vreme. To je bio ljudina, borac veliki", ističe Anabela Atijas.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track