BADRIĆEVA ZRAČI SEKSEPILOM U PETOJ DECENIJI I PRAVA JE DAMA: Nikada me nećete videti obnaženu, evo zašto!
Foto: Dragana Udovičić

OTVORENO O SVEMU

BADRIĆEVA ZRAČI SEKSEPILOM U PETOJ DECENIJI I PRAVA JE DAMA: Nikada me nećete videti obnaženu, evo zašto!

Stars -

Nina Badrić je trenutno posvećena i radu na novom albumu, koji će objaviti posle sedam godina pauze, a sa fanovima je podelila detalje iz privatnog života.

Na fotografiji u bikiniju pokazali ste savršenu guru, pa oduševili i muški i ženski svet. Koja je tajna vašeg besprekornog izgleda u petoj deceniji?

- Smatram da bi trebalo da činim mnogo više za sebe, ali ne žalim se. Šalu na stranu, mislim da su za moj izgled najviše zaslužni geni, jer nemam celulit, a višak kilograma rešavam tako što stavim flaster na usta i vežbam. Mislim da smo mi žene generalno stroge prema sebi. Uvek težimo besprekornom izgledu, kao što je onaj na fotograji iz novina. Čovek bi ipak trebalo da bude blag prema svom telu i da prihvati promene koje se godinama neminovno dešavaju. Bila sam u fazi kada sam imala pedeset kilograma i sebi sam takva bila prelepa, iako su me mnogi pitali da li je sve u redu sa mnom. Jedini parametri lepote prema kojima se ravnam su moji, lični. Današnjica nam je nametnula neke kriterijume koji nisu realni. Ne bi trebalo da previše težimo tome, jer je lepota energija kojom zračimo. Time najviše privlačimo.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Zračite i seksepilom i samopouzdanjem. Iz kog izvora crpite te osobine?

- Iskreno, valjda sam se napokon zagrlila i prihvatila sebe takvu kakva jesam. Nisam više toliko stroga prema sebi da bih težila perfekciji i brojala višak kilograma i bora.

Sve ste odvažniji u izboru odevnih kombinacija, ali ne prelazite granicu dobrog ukusa. Osećate li se bolje u svom telu danas nego pre deceniju ili dve?

- Kada je o modi reč, moj stav je da je manje više. Nikada me nećete videti poluobnaženu, jer ja to naprosto ne smatram idealom lepote. Takvu me može videti jedino suprug ili partner u spavaćoj sobi. Ne pronalazim smisao u tome da pred svetom paradiram polugola, sve i da imam telo kao Naomi Kembel. Meni je, na primer, žena mnogo privlačnija ako je u haljini otvorenih leđa. Mladost sve trpi i sve je lepo u dvadesetim godinama, ali ima nešto i u rečima Monike Beluči, koja kaže da posle četrdesete dolazi do izražaja unutrašnja lepota.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Na društvenim mrežama povremeno podelite fotograje s početka karijere. Kako reagujete kada se zagledate u prošlost?

- Toliko volim te svoje početke da to ne mogu da opišem. To je vreme kada ništa nisam znala, ni da poziram, ni da se našminkam kako treba. Zato su mi fotograje iz tog vremena najdraže, jer se na njima vide iskrenost i naivnost.

Postoji li neka predrasuda o vama koja vas naročito vređa?

- Naučila sam da ništa ne shvatam lično. Ne tiče me se mišljenje onih do kojih mi nije stalo. Na ljudima je da pričaju, na meni je da živim svoj život onako kako smatram da je najispravnije. Ne diram nikoga, ali ako neko dira u moju porodicu, postajem zaista beskompromisna. Ni sa kim se ne upoređujem i čuvam svoj mir. Privatni život vodim daleko od očiju javnosti i srećna sam.

Kakav muškarac može da privuče vašu pažnju?

- Muškarac u čijim očima vidim poštovanje i ljubav prema sebi. Neko ko je inteligentan, siguran u sebe i ko je iznad svega dobar čovek.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Iza sebe imate jedan brak. Da li biste se u budućnosti ponovo upustili u takvu emotivnu avanturu?

- Verujem u brak, i te kako. Znate kako se kaže – prvi mačici se u vodu bacaju. Prava ljubav uvek uspe, a ako nije uspela, znači da nije ni bila prava. Verujem u brak. Ljubav je odluka i spremna sam da se do kraja borim za svog čoveka i naš dom.

Kurir.rs/Hello, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PORED SERGEJA ŽENE NE ZNAJU KAKO SE ZOVU: Nina Bardić zaboravila reči pesme kad je Ćetković pogledao! URNEBESNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track