(FOTO) VIDIM DA VAM SE DOPADA OVO ISPOD: Jelena Karleuša raspametila u providnoj beloj rolci!
Foto: Dragan Kadić

SEKSI

(FOTO) VIDIM DA VAM SE DOPADA OVO ISPOD: Jelena Karleuša raspametila u providnoj beloj rolci!

Stars -

Snimanje novih emisija "Zvezde Granda" nedavno je počelo, a pop zvezda Jelena Karleuša ponovo je uspela da raspali maštu muške populacije i privuče ogromnu pažnju svojim dolaskom u studio.

Naime, Karleuša je ponela belu rolku ispod koje nije nosila grudnjak, pa su prisutni mogli da uživaju u bradavicama koje su se nazirale ispod tkanine. I njoj je bilo jasno koliko pažnje izaziva njen stajling, pa se uz osmeh obratila paparacima i muškarcima koji su se tu našli.

White

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Evo, okrenuću se ka dnevnom svetlu, vidim da vam se ova rolka i ono što je ispod rolke jako dopada", rekla je Jelena okupljenima u Košutnjaku.

Iako je pre nekoliko dana u jednoj emisiji izjavila da nikada u svom životu nije imala više kilograma nego danas, mnogi su komentarisali da i u potpuno beloj garderobi izgleda savršeno.

Uske bele pantalone pokazale su da je JK vidno smršala, te da je na dobrom putu da vrati staru liniju. Ipak, Karleuša ne primećuje razliku u svom izgledu i demantuje da je na bilo kakvoj rigoroznoj dijeti.

foto: Printscreen/Instgram

"Smršala sam? Zaista? Hvala vam mnogo na tome. Lepo je čuti. Ne držim nikakvu dijetu, pa nikad veća nisam bila", rekla je pop zvezda kroz smeh.

Kako je poznata kao javna ličnost koja više od svih eksperimentiše sa svojom kosom, ni ovog puta nije razočarala publiku i pojavila se sa visokim, bujnim repom ispraćenim afroloknama. Budući da je samo dan pre toga imala paž frizuru, ni članovi žirija nisu krili iznenađenje zbog njene sposobnosti da se transformiše.

"To nije žena, to je kameleon", rekao je jedan od članova žirija po njenom ulasku u studio.

Blast everyone with love today ????????????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

(Kurir/Alo, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) KO TREBA DA SMRŠA? Karleuša bez gaćica u krevetu, objasnila da je njena zadnjica PRIRODNO BLAGO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track