KIJIN ANDRIJA OTVORIO DUŠU: Slobi dao ponudu, o Luni otkrio detalj koji niko nije znao, a evo šta je rekao o svojoj devojci!
Foto: Printscreen

ISKRENO

KIJIN ANDRIJA OTVORIO DUŠU: Slobi dao ponudu, o Luni otkrio detalj koji niko nije znao, a evo šta je rekao o svojoj devojci!

Stars -

Andrija Lazović, dečko Kristine Kije Kockar, uključio se uživo večeras na društvenoj mreži Instagram i odgovorio na neka škakljiva pitanja, ali otkrio do sada nepoznate detalje o Luni.

Naime, on je na samom početku istakao da je Miki njegov favorit u rijalitiju, da ih ne prati često ali da je upućen u dešavanja.

Ovo su neka od pitanja koja su mu pratioci postavljali, a on odgovarao:

Šta misliš o Luni i o devojkama koje tako ulaze u vezu, koje zavode oženjene muškarce?

"Nemam baš nikakvog komentara. Nije moj tip. Znamo se, dolazila je ona često u moj lokal, gde je izlazila leti, ali nismo imali nikakvih dodirnih tačaka. Gledao sam je u mom lokalu, nemam nikakvih komentara uopšte", rekao je Andrija i dodao:

"Luna je bila u šanku u Budvi", a u pitanju je, kako je naveo, lokal koji je bio u njegovom vlasništvu do prošle godine.

foto: Printskrin Youtube

Šta misliš o Slobi?

"To treba da pitaš žene valjda. (smeh) Nemam nikakvih komentara, ne poznajem čoveka. Možda je momak ok, možda nije... Neka je srećno i Slobi i Luni... Želja mi je da ga dovedem da peva, da čujemo njegove sposobnosti. Nije mi momak ništa uradio, nemam ništa protiv njega. On je sam sebi uradio, niti sam ja njemu, niti on meni", rekao je Lazović.

Da li bi voleo da Kija izađe u nedelju?

"Što se mene tiče, može i sutra da izađe."

Sve se više govori o njegovom ulasku u "Zadrugu", a Andrija je, kako kaže, poslao uslove produkciji i ako ih ispune - ući će u rijaliti. A Kiju podržava.

"Kija je legenda. Ona šta misli, to i kaže. Kod nje nema prevare. Ona je drug. Čovek je pre svega", dodao je Lazović i kroz osmeh rekao da je slab na stjuardese.

foto: Printscreen

Da li bi prevario devojku?

"Ne, dok imaš sve sa njom pre bih je ostavio nego prevario. Bolje raskinuti lošu vezu, nego se mučiti", kaže Andrija i dodaje da je verovatno nekada bio prevaren.

Da li ćeš Kiji poslati poklon za Dan zaljubljenih?

"Videću."

Koliko dugo ste bili u vezi pre pet godina?

"Letnja avantura. Nije avantura, veza..."

Andrija je otkrio i da je pre više od mesec dana svojoj Kristini poslao ogrlicu od belog zlata sa priveskom slova K i A i srce između njih, međutim produkcija joj još nije uručila.

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK SNIMAK KOM SE SMEJE CELA SRBIJA: Vendi je nastupala ispod šatre, popela se na sto a onda je počeo haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track