(VIDEO 18+) ŠTA JE TO BLAM ZA NJIH: Jelena Krunić i Đekson pred svima imali seks?! Mina POLUDELA, evo šta je odmah uradila...
Foto: Printscreen

AKCIJA POD JORGANOM

(VIDEO 18+) ŠTA JE TO BLAM ZA NJIH: Jelena Krunić i Đekson pred svima imali seks?! Mina POLUDELA, evo šta je odmah uradila...

Stars -

Jelena Krunić nedavno je ušla u "Zadrugu" i sa sobom donela haos! Ona je odmah sve postavila na svoje mesto, a najprisniji odnos ostvarila je sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Iako su mnogi mislili da će Jelena i Đekson biti drugari, izgleda da su se stvari malo promenile.

Naime, njih dvoje već danima razmenjuju nežnosti, a ovaj put rešili su da se dohvate pred svima, bez imalo blama.

Kako su bili pokriveni jorganom, nije baš moglo da se vidi šta se dešava, ali je bilo i te kako očigledno da se pokrivač pomera. U jednom trenutku su se pokrili preko glave i navodno imali seks.

Sve napolju je to gledala Mina Vrbaški, koja je imala romansu sa Đeksonom dok je bila u rijalitiju. Kada je objavljen snimak njihovog seksualnog odnosa, Mina je odlučila da reperu uzvrati udarac.

Iako je Mina poricala da među njima postoji nešto više od prijateljstva, nakon što je Đekson obelodanio vezu sa Krunićevom, Mina je ponovo nerazdvojna sa Jovanom. Da li je reč o novoj vezi ili joj zgodni maneken pruža samo prijateljsku utehu ostaje da vidimo.

Mince ❤

Објава коју дели Jovan Mijalkovic (@jovan__mijalkovic) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Pogledajte kako je Soraja došla na žurku: U svili i krznu, a opet GOLA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja