(FOTO) TIJANA JE JEDNIM NASTUPOM ZAPALILA SRBIJU: A evo kako je izgledala pre Zvezda Granda dok je pokušavala da se proslavi!
Foto: Printskrin Youtube

NEPREPOZNATLJIVA

(FOTO) TIJANA JE JEDNIM NASTUPOM ZAPALILA SRBIJU: A evo kako je izgledala pre Zvezda Granda dok je pokušavala da se proslavi!

Stars -

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Tijana Kadović naterala je celu Srbiju da priča o njoj kada je kamperom, i u vrlo originalnom stilu došla na snimanje. A onda je pokazala vokalne sposobnosti i svi su zanemeli. Međutim, iznenadićete se kako je ona izgleda ranije.

Naime, najveća pompa momentalno se digla o njoj jer pored toga što je stigla kamperom i u vrlo originalnom stilu, Tijana je sa sobom povela telohranitelje, šminkere, asistente...

Pojedini članovi žirija optužili su je da "glumi zvezdu pre nego što je to zaista postala", dok je Tijana istakla da ona sama ne bi spomenula detalje svog dolaska da to nije učinio Saša Popović, kao i da je naprosto želela da se za nastup pripremi što je bolje moguće te je sebi priuštila taj komfor.

foto: Printskrin Youtube

Na pitanje Jelene Karleuše: "Gde je bila dosad?", Kadovićeva je kratko odgovorila da je "štedela medijski prostor", te da se pojavljivala dozirano i to samo kako bi "isprobala kameru" i uopšte stekla utisak o tome kako da izvuče maksimum iz svoje pojave.

Međutim, ovo nije Tijanino prvo pojavljivanje. Ona je još 2011. godine pokušala da se vine u zvezde kada se pojavila na festivalu "Sunčane skale" koja je otpevala pesmu "Ja imam samo tebe", čiji je autor Ivana Jordan.

foto: Printskrin Youtube

Dve godine posle, Kadovićeva se pojavila u nekoliko emisija kako bi promovisala svoje pesme "Moja haljina" i "Svadbeni valcer", ali njeni nastupi nisu imali veliki odjek u medijima.

foto: Printskrin Youtube

Ona se kasnije pojavila i u "Žikinoj šarenici" kao nova mlada nada, a najveću pažnju je privukla kada je pevala na kolektivnom venčanju u Beogradu, što je svojevremeno bio veliki događaj.

foto: Printskrin Youtube

Međutim, ako je sudeći po komentaru Saše Popovića da će "Grand konačno iznedriti jednu pravu veliku zvezdu", Tijana je dočekala svojih 5 minuta.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ GAĆICA: Ovako Soraja tverkuje u minijaturnoj haljini ispod koje nema ništa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track