VESNA RIVAS NAPALA MARINKOVIĆA: Zlostavljao si Gocu posle porođaja
Foto: Damir Dervišagić

PAROVI

VESNA RIVAS NAPALA MARINKOVIĆA: Zlostavljao si Gocu posle porođaja

Stars -

Mučio si je i uništavao! Bila je u postporođajnoj depresiji zbog tebe, a ti si to iskoristio kako bi nastavio da je maltretiraš, vikala je Vesna na cimera iz rijalitija

Vesna Rivas žestoko je udarila na Ivana Marinkovića! Pevačica je optužila cimera iz „Parova“ da je bivšu suprugu Gocu Tržan maltretirao posle porođaja!

Nakon što je Ivan javno kritikovao Jovanu Dejić, s kojom je imao seks u vili, Rivasova je pobesnela. Ona smatra da Marinković nema pravo da blati bilo koga jer je i sam predator i da je pre desetak godina zlostavljao Gocu, i to nakon što je rodila ćerku Lenu.

- Ti si tu Gocu mučio i uništavao. Žena je bila u postporođajnoj depresiji zbog tebe, a ti si to iskoristio kako bi nastavio da je maltretiraš. Ti voliš slabe žene. Zato i dalje biraš takve i u „Parovima“. Biraš ranjive i poljuljane žene koje imaju neki problem kako bi se emotivno iživljavao. Zato si se sada nakačio na Jovanu. Izvini što neću da ćutim, treba narod da zna. Ti si krvopija koja bira osetljive devojke i žene. Sram te bilo! - vikala je Vesna.

foto: Dragan Kadić

Ivana su ove reči naljutile i povredile, pa je cimerki zapretio tužbom:

- Ne možeš tako da pričaš o mojoj bivšoj ženi. Nemaš pravo. Otkud ti znaš kako je nama bilo u braku?! Ti si skot od žene! Nemoj da pričaš laži i da klevećeš, za ovo ćeš dobiti tužbu. I sto puta sam rekao da neću da mi niko spominje ćerku!

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Podsetimo, Goca i Ivan bili su u braku od 2007. do 2011. i imaju 11-godišnju ćerku. Pevačica je ranije pričala da je bila u lošem stanju nakon porođaja, ali tadašnjeg supruga nije optuživala za to:

- Bila sam ljubomorna na svaki trenutak koji je bivši suprug provodio van kuće. Njegov život se nastavio, a ja sam sedela kod kuće i gledala na sat kada će Lena ponovo da se probudi da bih je podojila. Čim bi on izašao, počinjala sam da plačem jer nisam želela da on vidi suze. Znala sam da neko mora da radi. Potom je naišla faza kada je Lena plakala zbog grčeva, a ja nisam znala kako da joj pomognem. Sve je bilo jače od mene.

foto: Zorana Jevtić

Otpisala ga

MILJANA NEĆE DA ČUJE ZA NJEGA!

Marinković je u „Parovima“ imao nekoliko devojaka, a Miljani Kulić je napravio dete. Ipak, veza Nišlijke i bivšeg Gocinog muža nije opstala, a Kulićka je rekla da će sama podizati dete.

Jelena Stuparušić - Foto: Dragan Kadić; Damir Dervišagić; Zorana Jevtić; Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OSVANUO VIDEO DARKA LAZIĆA SA JASNOM PORUKOM: Ani neće biti svejedno posle ovoga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track