ŠOK INTERVJU SEKE ALEKSIĆ: Progovorila o svađi sa Darom, pomirenju sa Karleušom, roditeljstvu...
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

OTKRILA SVE

ŠOK INTERVJU SEKE ALEKSIĆ: Progovorila o svađi sa Darom, pomirenju sa Karleušom, roditeljstvu...

Stars -

Pevačica Seka Aleksić i Dara Bubamara su zakazale koncerte u Areni sa samo par dana razlike. Navodno se zbog toga Dara naljutila pa su sada pevačice u konfliktu. Seka je progovorila o svemu tome i konačno otkrila istinu.

Seku će publika moći da vidi 14. aprila u beogradskoj Areni. Kako kaže, smatra da je vreme da svojoj publici priredi spektakl kakav zaslužuju.

"Mislim da posle sedam godina, koliko je prošlo od prvog koncerta u Areni, zaslužujem da ponovo napravim spektakl za svoju publiku. U međuvremenu su mi se desila dva jako uspešna albuma, toliko hitova na oba, karijera nikad bolja i u inostranstvu i kod nas. Gde god da se pojavim, klubovi i hale su krcati. I na sve to, kao šlag na tortu, moj rođendan! Ostvarena na svim poljima. Uloga majke me je totalno promenila, moja promocija je skroz drugačija i smatram da to moja publika treba da oseti…"

Darin koncert je posle tvog, jel istina to što priča da si je namerno minirala?

"To je apsolutna neistina. Moj koncert je zakazan još u prvoj polovini septembra. Samo što ja nisam pričala tada o tome, nisam imala ni razloga. Čekala sam da se približi nova godina i da tada počnem kampanju kada je i planirana. Prvo smo mislili da radimo koncert u februaru, ali smo ipak odlučili da to bude kada i moj rođendan. Koncert će nositi naziv rođendanska žurka."

Ima li šanse da se pomirite?

"Da bi se sa nekim pomirio, prvo moraš biti posvađan. Ja sa Darom nisam posvađana, a ne znam da li je ona sa mnom, evo pitaj je."

Jel te povredila njena izjava da je mislila da si ti dobar čovek?

"Nije. Mene to ne dotiče, ako neko misli da sam loš čovek zato što imam koncert u Areni, onda treba debelo da se zapita! Inače sam jako srećna zbog njenog i želim joj da razvali!"

foto: Vladimir Šporčić

Možete li uopšte vas dve biti konkurencija?

"Mislim da ne možemo i da naša publika nije ista. Drugačiji nam je stil pesama, muzike, izvođenja, pevanja, ponašanja u medijima, izjava… Jedno nam je zajedničko, a to je da smo i jedna i druga u svojim sferama ostvarene i popularne."

Današnja publika je navikla na instant hitove, koji traju samo neko vreme dok se preslušavaju na jutjubu. Tvoje pesme su dokaz koji ruši taj muzicki trend. Koliko ti je teško da odabereš pesmu koja će trajati?

"Mojim saradnicima je mnogo teže nego meni, oni imaju zadatak da ja zvučim svetski, ali drugačije od mojih kolega. Pokazali smo da je to moguće i izvodljivo i sigurna sam da će i singlivi koje izdajemo pred Arenu, a ima ih ukupno dva, pokazati da uvek može bolje! Instant muzika i trend su jedno, kvalitet koji opstaje sasvim nešto drugo."

Koju pesmu je trebalo ti da otpevaš, ali ju je ipak kasnije snimila neka koleginica i postala je tuđi hit?

"Nijednu!"

Koliko te je Jakov promenio, postoji li neka navika koju si imala pre Jakova, a da si posle morala da je se lišiš?

"Moj sin me je promenio iz korena. Potpuno sam drugačija i upravo mi je to dalo snagu da svoju karijeru dignem na još veći nivo. Moj suprug je moja velika podrška, pored toga što je moj dugogodišnji menadžer, on i Kamarad produkcija su organizatori mog koncerta u Areni. Veljko je potpuno posvećen tome i iskreno da ti kažem, najveći inicijator koncerta."

❤️???

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

Šta su sada tvoji životni prioriteti?

"Moja porodica, zdrav život, treninzi i muzika. To je ono čega se držim. Ne izlazim skoro nigde, osim sa mužem na večeru ili ručak. Posvećeni smo detetu i poslu. Volimo se i uživamo u životu."

U čemu bi pre podržala Jakova? Da se bavi sportom, muzikom ili da ti saopšti da ulazi u neki rijaliti koji su danas jako popularni?

"Samo sport! On je genetski već nekako predodređen da bude sportista, i sada sa 16 meseci već pokazuje znake. Geni su čudo. Sigurni smo da će voleti sport. Rijaliti ne daj Bože! Ha-ha-ha!"

Postoji li neki kolega sa kojim bi želela da snimis duet, a da ti se do sada nije ukazala prilika?

"Poštujem dosta kolega… Saša Matić, Pejović, Lukas, Adil…"

Kako teku pripreme za drugo dete i kako ćeš uskladiti to zbog koncerta?

"Polako, sve kako Bog kaže i kada odluči. Naše je da želimo i radimo na tome! (smeh)"

Kada planiraš da uradiš vantelesnu oplodnju i da li imaš neku vrstu straha?

"Samo se plašim Božjeg suda, ničega više. Nemam strah od drugih stvari, ni ne treba da ga imam. Sve se dešava spontano i s razlogom, mi tako gledamo na sve oko nas."

foto: Dragana Udovičić

Šta je ono što sada kada si majka, zarad karijere nikada ne bi uradila, a ranije bi to učinila bez razmišljanja?

"Iskreno, isto razmišljam, nisam imala neke teške skandale, pa sad kao to ne bih nikada, vodim relativno miran život, ponosna sam na to. Često kažem tabloidima, pa i tebi sada, da ja nisam za tvoje novine. Nemam tračeve, tuče, prevare, ogovaranja, poroke…"

Mnoge tvoje koleginice, kada ih nema u medijima, puste priču da se razvode. Koliko se sećam, nikada se nije pisalo da se razvodiš od Veljka.

"Ma to je suludo. Pa koja budala treba da budeš da to izmisliš?! Dotle došlo?! To je po meni kriza identiteta, ne znam šta drugo da pomislim. Zar takvi ljudi misle da će takva vest da im donese slavu?!"

Kako uspevate da sačuvate brak? Šta bi posle toliko godina promenila kod Veljka?

"Ništa ne bih menjala, ja sam ga takvog odabrala i da ima mane, ja sam se sa njima sazivela i volim ih."

Mnoge tvoje mlađe koleginice ulaze u rijaliti kako bi promovisale, kako one kažu, sebe, a u stvari rijaliti iz njih izvuče sve negativno. Kako komentarišeš sve to?

"Ne gledam rijaliti i ne znam ni kakve osobe tamo ulaze i šta rade. Ja ti gledam crtane filmove, pevam dečjje pesmice, još malo ću da pričam i bajke… Neka idu gde im je lepo i neka rade šta žele, ali na mom TV-u toga nema! Ha-ha! Nemam taj kanal."

Glumila si na filmu, imala si svoj rijaliti, imaš mnogo hitova, uskoro će i druga Arena… Koja je tvoja želja vezana za karijeru, a da je još nisi ostvarila?

"Neki planetarni megahitovski duet. Nekako je to očekivano, ali videćemo…"

foto: Damir Dervišagić

Da li bi bila u žiriju Zvezda Granda?

"Mislim da ne bih. Ne vidim se tamo, iskreno."

Šta kažeš na to što je JK pružila Dari podršku za koncert u Areni?

"Super!"

Da li je tačno da te je JK zvala da se pojaviš u njenom spotu pre nekoliko meseci?

"Da."

Zašto si je odbila?

"Ej nemoj sada da mi praviš naslove i izvlačiš iz konteksta. Šta te briga! Neću da ti kažem!"

Jesi li bila šokirana tim pozivom?

"Nisam."

Kakvo je tvoje mišljenje o takmičarskim šou-programima kao što su Zvezde Granda, da li ih gledaš?

"Ne gledam TV skoro uopšte, naiđem ponekad, ali se ne zadržavam! Takvi formati me ne zanimaju. Ne vidim tu ništa interesantno."

Jel istina da ne pričaš sa Sašom Popovićem zbog prelaska na Pink?

"Nije. Ja sam na Pink prešla jer sam smatrala da je tamo za mene bolje i tako se ispostavilo. Zadovoljna sam i ništa ne bih menjala. O Grandu takođe mislim sve super, ali pevač kao što sam ja se ne uklapa u njihovu koncepciju poslovanja. Popovića gotivim i diške je, kako sam ga zvala, super."

Da se opet rodiš, šta bi promenila kod sebe?

"Brzopletost!"

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Scandal, I.V.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA ELEGANCIJA: Seka Aleksić osvojila Instagram u beloj haljini, a tek da vidite grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track