PEVAČICA JE POSLE MESEC DANA OD POROĐAJA VRATILA STARU LINIJU: Jelena Kostov priznala da joj niko ne veruje da nije radila ovo!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

PEVAČICA JE POSLE MESEC DANA OD POROĐAJA VRATILA STARU LINIJU: Jelena Kostov priznala da joj niko ne veruje da nije radila ovo!

Stars -

Jelena Kostov otvorila je dušu i ispričala i one manje lepe detalje iz svog života.

Ona se porodila početkom prošle godine, a izgleda kao milion dolara. Ne krije da joj komplimenti prijaju.

- Jako se lepo osećam. Govorite mi još malo komplimente. Jako ih je lepo čuti. Slagaće bilo koja žena koja kaže suprotno. Mi volimo kada nas hvale.

Da li vežbaš da bi imala takvu figuru?

- Ne. U životu nisam. Majke mi. U životu nisam ušla u teretanu i znam da mi niko ne veruje. To mi još više imponuje. Majka priroda je sve osim grudi. Ako ti kažem da sam posle mesec i po dana od porođaja vratila staru kilažu, onda ti je sve jasno. Ko je lud da vežba mesec dana posle porođaja.

Dobra si drugarica sa Kaćom Živković. Vas dve ste dokaz da sujete nema.

- Ja nju jako volim. Kaća je donekle ista kao ja, tu smo zajedno godinama i puno ulažemo i truda i ljubavi u posao. Volimo muziku. A znam koliko joj novi album znači, zato joj pružam maksimalnu podršku.

foto: Dagan Kadić

Zašto kritikuješ supruga?

- Još uvek nemam potrebu za tim (smeh). Ali kada i ako ga budem kritikovala, neće mu biti dobro.

Prihvataš li ti kritiku na svoj račun kada ti on nešto kaže?

- Činjenica je da sam kroz godine naučila da su moji najbolji prijatelji roditelji, sestra i sada suprug. Šta god da radim, verujem samo njima. Milion puta sam verovala ljudima i ispostavilo se na kraju da to nema veze s mozgom.

Kako je beba?

- Divno. On je zaista jedna dobra beba. Miran, beba za poželeti. Na mene je u spavanju, a sve ostalo je na tatu. Izgled i građa i ponašanje na tatu. A takođe je i lep na tatu, na mene vrlo malo (smeh). Kao med je. Što da ne i sledeće godine druga beba. Da sam znala koliko je to divno i koliko ti se život promeni, odlučila bih se ranije na to. Ja sam druga osoba, ništa mi nije teško i sve mogu. Prelep osećaj.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JELENA KOSTOV RAZVALILA: Ceo Abu Dabi peva uz pesmu Beograd!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja