NINA BADRIĆ KOMENTARISALA LEPU BRENU: Evo šta ona misli o pevačicinom čuvenom dizanju noge!
Foto: Zorana Jevtić

AKROBACIJE

NINA BADRIĆ KOMENTARISALA LEPU BRENU: Evo šta ona misli o pevačicinom čuvenom dizanju noge!

Stars -

Nina Badrić je na pitanja odgovorila iskreno i otkrila zašto ne može da digne nogu kao Lepa Brena, zbog čega se "fotošopira", pa i zbog čega ne želi da posećuje plastičnog hirurga.

Da li vam se nekada tokom karijere desilo da se spotaknete i padnete kao Lepa Brena?

- Ono što ona radi je akrobacija. Ja toliko visoko ne mogu dići nogu. Možda zato što nemam duge noge za igranje. Moje iskustvo mi je pokazalo da krenem sa plesačima da odradim tačku i to traje dve pesme i onda me ponese atmosfera u dvorani i počnem automatski da pratim publiku. Tako da sam shvatila da ne treba da forsiram nešto što zapravo ni sama ne mogu izvesti do kraja. Nisam dovoljno skoncentrisana na tu koreografiju. Onda sam shvatila da to više ne radim. Ako te publika puvuče ka sebi, onda nastavi tako. Nije to koncert da samo meni bude lepo, nego sam tu da bude publici lepo.

foto: Promo

Mnogo ste pozitivni, nasmejani, dragi. Koliko ste učili na svojim greškama u životu?

- Samo sam iz svojih grešaka učila. Iz tuđih primera, nažalost, ništa nisam naučila. Tek kada me je ošinula vatra, shvatila sam koliko to peče i koliko boli.

Odlična ste imitatorka. Smejala sam se kada sam gledala kako imitirate Josipu Lisac. Da li vam je zamerila?

- Nikada meni Josipa ne bi zamerila ništa. Ona je fantastična. Josipa je velika dama i velika muzičarka i osoba kojoj se divim. Kao klinka sam učila od nje, posmatrala sam kako jedna žena može biti svoja u karijeri i biti svoja u životu. Ona je fascinantna po mnogo čemu. Jako je poštujem i volim i mislim da ona mene jako voli. To njeno trajanje je nešto što je meni najlepše ,i taj odnos prepun poštovanja prema muzici kao umetnosti. To je vredno divljenja.

Da li prijateljima pokazujete emocije?

- Naravno. Prijateljstvo se testira u teškim trenucima. Prijateljstvo se ne gradi na radosti. Ako imaš dva, tri prijatelja u životu, već si bogat. Ne kaže se bezveze da su prijatelji odabrana porodica. I taj prijatelj, uz porodicu, ti nosi glavu u životu ako je pravi u mnogo čemu.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Da li ste pristalica filtera, da li sebe provlačite kroz njih na Instagramu?

- Naravno da da. Lepše izgledaš. Svi se provlače, rastežu, natežu, izgledaju mršavo, a onda ih sretneš uživo i kažeš: “Je l’ to ta žena?”. Drago mi je da mi mnogi daju kompliment: „Nisi fotogenična, mnogo mi se više sviđaš uživo”. Kada me ljudi sretnu, budu iznenađeni. Misle da sam visoka, debela žena. I kada me vide sitnu, mršavu, iznenade se.

Da li ste pristalica plastičnih operacija? Čini se da ste taj trend izbegli.

- Nisam, nego nisam razmišljala u fazonu: ideš sada da operišeš to i to. Šta da operišem? Takva sam kakva sam, kakvu me je Bog stvorio. Da imam klempave uši, sigurno bih to išla da operišem jer bi me u poslu svi sigurno zvali klempa; da imam tanka usta, dve crte, išla bih da popunim; da imam veliki nos, uzravnala bih ga. Dok budem mogla da vežbam i da kontrolišem šta jedem, to ću raditi. Lepota je u posebnosti. Dženifer Lopez je od svog najvećeg nedostatka napravila najveći posao.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Kurir.rs/Puls, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track