GOGA PRIZNALA ZAŠTO ZADAJE GLAVOBOLJU RODITELJIMA: Nećete verovati zbog čega je najviše kritikuju već 20 godina!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO O PORODICI

GOGA PRIZNALA ZAŠTO ZADAJE GLAVOBOLJU RODITELJIMA: Nećete verovati zbog čega je najviše kritikuju već 20 godina!

Stars -

Pevačica kaže da njena majka negoduje kada je u kratkoj haljinici jer se boji da će sutradan da kašlje, dok komšijama i pojedinim rođacima i dalje mora da objašnjava šta je tačno od glasina.

Goga Sekulić, koja sa verenikom Urošem živi u Cirihu, često se uželi roditelja koji borave na relaciji Beograd - Crna Gora - Švajcarska. Ipak, ona priznaje da i to malo vremena koliko provedu zajedno mama i tata je obično kritikuju.

"Non-stop sam na putu i na to su se navikli, ali uspevamo ponekad zajedno da ručamo ili provedemo veče. Međutim, i tada me obično kritikuju, govore "obuci se, što ideš gola". Mama me odmeri pa, ako sam u sandalama ili kratkoj haljinici, kaže "svaka čast, sutra ćeš da kašlješ", otkriva Goga i priznaje da sve priče i napise o njoj proživljavaju kao prvog dana njene karijere.

foto: Dragan Kadić

"I dan-danas posle 20 godina, koliko sam na sceni, moram da im razjašnjavam šta je istina, a šta ne, njima komšijama i nekim članovima familije još nije jasno šta je estrada i šou-biznis. Ja sam na to oguglala, da li je to normalno ili ne, ne znam, ali makar me Uroš razume", ističe pevačica.

Goga kao i mnogi ima problem sa kreditom za stan koji je uzela u švajcarcima.

"Pola Srbije ima takvih problema i zato se ne stidim što sam i ja u toj priči. Volela bih da zadržim stan, ali ako ne budem mogla da se izborim, prodaću ga", kaže Sekulićeva.

foto: PrintScreen/Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track