(FOTO) GASTOZ I NE ZNA KAKO ĆE NAGRABUSITI: Brendon ne povlači tužbu, a ovo je PRAVI razlog za to! Nema veze sa POLOMLJENOM nogom
Foto: Promo

SUĐENJE U MARTU

(FOTO) GASTOZ I NE ZNA KAKO ĆE NAGRABUSITI: Brendon ne povlači tužbu, a ovo je PRAVI razlog za to! Nema veze sa POLOMLJENOM nogom

Stars -

Bivši učesnik "Parova" Branislav Radonić Brendon ne odustaje od tužbe protiv Nenada Marinkovića Gastoza koji mu je slomio nogu na tri mesta.

"Suđenje sa Marinkovićem je zakazano za početak marta i od tužbe ne odustajem, jer nisam video nikakvu volju sa druge strane da se dogovrimo, kao ni kajanje već samu bahatost.

Brendon svakodnevno ide na terapije i oseća se sve bolje.

foto: Printskrin

"Moja noga srasta dobro i čeka me ozbiljna i duga rahabilitacija. Već danas idem na kontrolu u Institutu na Banjici", rekao je Brendon.

"Živim jedan savršno organizovan život čak i u ovakavom stanju. Moj oporavak i rehabilitacija su na viskom nivou i svakodnevnog rada sa stručnjacima, Pozitivan sam i vrlo optimističan, pa to utiče na moju potsvest i noću sanjam kako hodam i trčim po peščanim plažama!", rekao je bivši učesnik Parova.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Foto Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VATROGASCI I POLICIJA NA NASTUPU PRIJOVIĆKE: Evo šta se desilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track