RADA RADENOVIĆ IMA MNOGO UDVARAČA, ALI OTKRIVA: Muškarac koji bi mene osvojio nije se još rodio!
Foto: Marina Lopičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

RADA RADENOVIĆ IMA MNOGO UDVARAČA, ALI OTKRIVA: Muškarac koji bi mene osvojio nije se još rodio!

Stars -

Voditeljka Rada Radenović tvrdi da nikada nije upoznala čoveka sa kojim je poželela da stupi u brak, a u slučaju da se pojavi onaj pravi, neće imati klasično venčanje.

"Muškarac koji bi mene osvojio i za koga bih se udala mora da bude veliki kao planina i jak kao stena. Trenutno takvog nema pored mene i generalno mislim da se još nije rodio", kaže voditeljka, koja se ipak nada da će otići pred matičara.

"Ozbiljno doživljavam brak i to je razlog zbog kojeg se nikada nisam udala, iako sam imala mnogo udvarača. Babe kažu nikad ne treba reći da nešto nikada nećeš uraditi, a ni ja nisam isključiva po prirodi. Nikada ne generalizujem situaciju, tako da ostavljam i mogućnost udaje", uverava Rada i otkriva kako bi izgledalo njeno savršeno venčanje.

"Moja svadba sigurno ne bi bila tradicionalna. Smatram da sam žena srednjih godina, koja je pritom i majka, i znam da sam daleko do mlade neveste. Ženi kada dođe u zrele godine ne priliči da nosi belo, boju mladosti, nevinosti i čednosti. Ako bih se udala, to bi bilo u odelu svetlijih boja", zaključila je Rada.

Podsećamo, Rada je majka osmogodišnjeg Petra, koga je dobila u vezi sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji se posle ljubavne romanse sa voditeljkom vratio svojoj staroj partnerki. Međutim, Rada i Dejan su u dobrim odnosima, i biznismen je u svakodnevnom kontaktu sa sinom.

Kurir.rs/Alo, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track