SPEKTAKL SE NASTAVLJA! Saša Matić i 9. marta u Štark Areni!
Foto: Promo

SPEKTAKL SE NASTAVLJA! Saša Matić i 9. marta u Štark Areni!

Stars -

Najpopularniji pevač današnjice, Saša Matić, može već sada da se pohvali rasprodatom Štark Arenom za Dan Žena. Nešto više od mesec dana pre samog koncerta, pevač je odlučio da svojoj publici ulepša još jedan dan i priredi im jos jedan spektakl za pamćenje.

"Nakon što su karte za dan posvećen ženama, prodate u rekordnom roku, doneli smo odluku da zakažemo još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni. Kao i pre dve godine, radili smo baš ova dva datuma i pokazalo se kao dobitna kombinacija koju ni sada nećemo menjati. Naziv novog koncerta, "Spektakl se nastavlja..." nesumnjivo ima opravdanje, jer ćemo dva dana za redom svi zajedno u glas pevati u najvećoj dvorani kod nas i uživati u hitovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim...

Ulaznice su u prodaji od srede, 7. februara od 12 časova, po pretprodajnim cenama koje su vazile i za prvi dan tj. 8.mart, od 900 rsd parter do 2000 rsd nivo 200 na svim prodajnim mestima "Eventima", kako bi svi mogli sebi priuštiti i prisustvovati spektaklu. Važno je napomenuti da je broj ulaznica po ovim pretprodajnim cenama ograničen.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja