ŽENE SE LEPE ZA NJEGA, A ON PROGOVORIO O SADAŠNJOJ DEVOJCI: Lakić tvrdi da ova učesnica želi da uništi njegovu vezu sa Izabelom!
Foto: Printscreen

ISKRENO

ŽENE SE LEPE ZA NJEGA, A ON PROGOVORIO O SADAŠNJOJ DEVOJCI: Lakić tvrdi da ova učesnica želi da uništi njegovu vezu sa Izabelom!

Stars -

Nikola Lakić i ove sezone u rijaliti šouu "Parovi" skrenuo je pažnju na sebe. Medijima jezanimljiva Lakićeva veza sa Izabelom Aljoski, koja je sinoć umalo pukla zbog otkrića da je ona posetila stan izvesnog Okija, koji su posetile i Nina Prlja i Zorica Dukić.

Nikola je otvoreno govorio o njegovoj vezi, o budućnosti i planovima sa Izabelom, ali ko to želi od cimera iz vile "Parova" želi da mu uništi vezu.

foto: Printscreen

Izjavio si da ćete ti i Izabela biti zajedno sve dok vi to želite. Ko to od tvojih cimera želi da uništi vašu vezu?

"Tako će i biti. Izabelin karakter mi jako prija i to je obostrano i radićemo na tome da uspem, a vreme će pokazati. Što se tiče ljubomornih duša - ima ih. Neki vrebaju iz prikrajka, pa će što budemo u većoj vezi, ti neki pokazati ono što nameravaju, ali mislim da u celoj toj ekipi prednjači Anamarija, mislim da joj je to jedan od ciljeva ovde, jer ko bi još nakon prvog dana govorio kako je moja i Izabelina veza lažna, a nije videla, niti zna da smo jedno za drugo ili ne. Uostalom, ne mogu svi da nas vole".

foto: PrintScreen/Happy

Šta nakon rijalitija? Vidiš li sebe pored Izabele i kad izađete iz vile "Parova"?

"Znate kako, voleo bih da se sve ovo nastavi, ali napolju. Svako od nas živi svoj život, imamo svakodnevne navike, potrebe, želje, ako uspemo svemu tome da se prilagodimo jedno drugome to će biti kruna boravka u vili "Parova". Nemamo presiju kako ćemo i šta će biti dalje, ovde nam je lepo, podrška smo jedno drugome, pa dokle traje trajaće. Razumni smo i ona i ja".

Neki učesnici komentarišu da ti je Izabela samo „paravan“. Šta imaš da poručiš njima?

"Paravan" za šta? Znate li šta ja kažem ljudima koji se bave mojim životom, "Gledaj u svoje dvorište". Mnogi bi voleli da budu Nikola Lakić i to je lepo. I ja kad sam bio mali imao sam svoje idole i težio ka tome da budem kao oni.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KARLEUŠA NAPRAVILA SKANDAL U STUDIJU: JK napustila snimanje Zvezda Granda, a sve zbog Saše Popovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track