PRATE JE AFERE SA ZAUZETIM PEVAČIMA I BROJNE SVAĐE: Provokativna pevačica otkrila kako je nekada živela, nije imala osnovne stvari!
Foto: Dragan Kadić

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA

PRATE JE AFERE SA ZAUZETIM PEVAČIMA I BROJNE SVAĐE: Provokativna pevačica otkrila kako je nekada živela, nije imala osnovne stvari!

Stars -

Zvezda "Granda" Aleksandra Mladenović nije imala tako bajno detinjstvo, poput njenih vršnjaka.

Pevačica je otkrila šta joj je sve nedostajalo u detinjstvu i kako to sada nadoknađuje.

"Ja kad dobijem neki poklon mene bude sramota, jer nisam navikla da dobijam. Ja sam naučila da sama sebi sve kupim i da sama iz svog džepa finansiram. Tako sam naučena od malena, jer ja od 11. godine radim. Jako mi je teško da pričam o tim stvarima. Nisam imala detinsjtvo kao neke moje drugarice iz detinjstva. Nisam imala lutke i igračke koje sam želela, nisu mogli roditelji mnogo da mi priušte, jer su se tada bavili poljoprivredom i svim ostalim poslovima na selu. Zato se sada trudim da mojoj bratanici ništa ne nedostaje. Tetka joj kupuje sve, bukvalno, zvezde sa neba bih joj skinula. Znam kako je nemati i danas cenim svaki dinar koji zaradim. Ne trošim na novac na gluposti i na nepotrebne stvari", priznala je Aleksandra u emisiji "Press Pretres".

Ona je dodala i to da je zahvalna bogu što joj je dao pevački talenat da bi mogla sebi da olakša detinjstvo.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SA OVIM ŠEŠIROM ĆU SIGURNO POBEDITI: Maja Nikolić spremna za Evroviziju, a nećete verovati šta ima na glavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja