DA LI SE EMINA JAHOVIĆ RAZVODI ZBOG PRELJUBE?! Pevačica progovorila o Miškoviću i svom braku!
Foto: Damir Dervišagić

Turski mediji zatekli pevačicu u suzama

DA LI SE EMINA JAHOVIĆ RAZVODI ZBOG PRELJUBE?! Pevačica progovorila o Miškoviću i svom braku!

Stars -

Svi bi trebalo da postanu bogati i slavni kako bi shvatili da to ne garantuje sreću, poručuje Jahovićeva nakon što je Kurir objavio da je viđena s Miškovićem, a Turci da Mustafa ima ljubavnicu

Emina Jahović je u centru pažnje kako srpskih, tako i turskih medija, koji su objavili da se pevačica razvodi od Mustafe Sandale jer ju je prevario!

Nakon što je Kurir otkrio da je Emina viđena u društvu Marka Miškovića, s kojim je bila u vezi pre desetak godina, i mediji u Istanbulu bavili su se bračnom krizom popularnog para. Oni spekulišu da je Mustafa imao aferu, a paparaci su uslikali Eminu kako posle jednog događaja plače u automobilu čitajući suprugove poruke. Čim je ugledala foto-reportere, novopazarska lepotica je sakrila mobilni.

"Emina je bila u istanbulskom naselju Etiler, a paparaci su je snimili kako sedi u automobilu i delovalo je da plače. Ona je nekoliko minuta zurila u telefon čitajući poruke, a potom je nešto pisala. Kada su joj prišli, brzo je sakrila telefon i obrisala lice, a nakon insistiranja novinara da otvori prozor kako bi joj postavili nekoliko pitanja, Emina je odbila i rekla svom vozaču da je odveze", pisali su turski mediji, dodavši da je Mustafa napustio njihov zajednički dom.

foto: Arhiva

Emina je juče nagovestila da na privatnom planu nije sve kako bi želela.

"Mislim da bi svi trebalo da postanu bogati i slavni i da rade sve o čemu su uvek sanjali kako bi shvatili da bogatstvo i slava ne garantuju sreću", napisala je pevačica na Instagramu citirajući Džima Kerija.

Ekipa Kurira uspela je juče da kontaktira s Eminom u Turskoj. O upornim tvrdnjama turskih medija da se razvodi nije želela mnogo da govori.

"Stvarno ne mogu više to da objašnjavam", ljubazno je rekla.

foto: Zorana Jevtić

Pevačica tvrdi da Miškovića nije videla još od njihovog raskida.

"Marka sam poslednji put videla pre 12 godina. Nas dvoje nismo u kontaktu, nebuloza je da smo ponovo zajedno. Glupo mi je da tako nešto komentarišem", izričita je bila Jahovićeva, a na naše pitanje zašto se reklama za njen novi album „Dalje“ emituje u okviru reklamnog bloka serije „Ubice mog oca“, čiji je Mišković producent, odgovorila je:

"IDJ video" je objavio moj album i oni vode računa o reklamiranju. Ne znam ko je producent serije, ni koji je to projekat.

Hit Bugarka Desislava pustila pipke

ZALJUBLJENA SAM U SANDALA, NEKA SE EMINA NE LJUTI!

Mediji su Mustafu povezivali s bugarskom pevačicom Desislavom.

- Zaljubila sam se u Mustafu na prvi pogled. Njegova harizma i talenat su neverovatni. Znam da je oženjen, ali predlažem njegovoj supruzi da se ne ljuti mnogo - izjavila je Desislava, a Emina se pravdala:

- Vest o navodnoj preljubi je objavio najveći turski tabloid poznat po širenju laži. Mustafa i Desislava su popularni, pa su tabloidi zloupotrebili njihova imena. Nije bilo nikakve prevare. Desislava je poznata po skandalima, pa me ne iznenađuje njena izjava.

Kurir / J. Stuparušić - Lj. Stanišić, Foto: Damir Dervišagić, Arhiva, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track