GAGI VAN SEBE ZBOG SVAĐE MILJANE I LUNE, OTKRIO I ŠTA MISLI ANABELA: Ako ne smire tu bolesnicu, reći ću pravu istinu!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

POBESNELI OTAC

GAGI VAN SEBE ZBOG SVAĐE MILJANE I LUNE, OTKRIO I ŠTA MISLI ANABELA: Ako ne smire tu bolesnicu, reći ću pravu istinu!

Stars -

Miljana Kulić je svojim ulaskom u rijaliti podigla ogromnu prašinu, a svakodnevni sukobi sa zadrugarima ne prestaju. Tako je bilo i u poslednjem žestokom obračunu između nje, Lune Đogani i Slobe Radanovića, zbog stvari za koje je smatrala da su joj oni ukrali. Nakon toga izbio je opšti haos, a Luna i Sloba su čak spakovali stvari u želji da napuste Zadrugu.

Povodom cele ove situacije izjasnio se i Gagi Đogani, koji kaže da je zabrinut za Lunu, te da je njegovoj ćerki teže nego što je bilo mučenima u Aušvicu.

foto: Zorana Jevtić

"Mislim da je to sve instrukcija. Počelo je od Saške i Miće koji su navalili na godišnjicu, da bi udarili na Lunu i Slobu. Treba da ih bude sramota, i ja ću uraditi sve, i neke pravne stvari ću da povučem, i ako treba preskočiću ogradu i zaštitiću svoje dete! Žao mi je svog deteta što se nervira i što prolazi takvu torturu, ja sam produkciju nazvao i rekao sam da mogu da diraju Lunu, ali da diraju Anabelu i da etiketiraju Lunu da je ona šmrkala sa Gastozom, da ona (Miljana) napada sve živo, sve ljude unutra napada, a posebno Lunu, a dobro zna da Luna i Sloba drže rijaliti. Ne budem li video neki boljitak tamo, da smire tu budalu jednu, tog retarda, tu bolesnicu... Ako tu bolesnicu ne budu smirili, ja ću da otkrijem celu istinu o svemu!", priča Gagi.

foto: Printscreen

Na pitanje da li će tužiti Miljanu zbog izgovorenih reči, Gagi kaže da se sprema da otkrije celu istinu.

"Spremam celu istinu, otkriću celu istinu! Planiram da tu bolesnicu, koja nema milosti... Smatra da ako je trudna da ne može niko da je smiri. Miljana je željna svega, mučenica. Ide tamo, žicka cigare to je mnogo jadno i bedno. Moje dete je ekstra, napada je Saška, nahuškava Kiju, sve su to igre, sve ja to kapiram, nemam ja ništa protiv toga, generalno, ali mora da postoji crvena linija gde ne može da se prašta. Ajmo sada da Anabela diže neku optužbu, da se bavimo sudstvom. Što se ne pošalje pismo da se ne diraju roditelji, na početku je bila priča da ne smeju da se diraju porodice, da će biti kažnjeni, ja sam to rekao Milici i produkciji. Ja sam rekao "smirite Miljanu, i u igri rijalitija postoji crvena linija", kaže Gagi.

Na pitanje kako Anabela reaguje na celu situaciju, Gagi kaže - gore od njega.

"Pa deset puta jače od mene, još gore, bolje nemojte da je zovete. Mnogo nam je teško, prolazimo kroz jedan težak momenat, težak period i lično se plašim za svoje dete, da li će izaći normalno ili će biti neka "luda Nasta". Ovo što se tamo dešava je jedan klasičan Aušvic! Ne daju im da spavaju, da jedu, maltretiraju ih i oni zlostavljaju moje dete! Oni zlostavljaju i Slobu i Lunu, treba da ih bude sramota, njih 30 i kusur", rekao je Gagi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OPTUŽILI JE DA JE HTELA DA PRODA DETE 16.000 EVRA! Sad prva žena Andreja Atijasa progovorila o Anabeli, tužbama i skandalima iz prošlosti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track