NISAM SE PRETERANO UZBUDILA: Sneki Daki otkrila sa kim će gledati film Pedeset nijansi siva!
Foto: Damir Dervišagić

ODLIČAN IZBOR

NISAM SE PRETERANO UZBUDILA: Sneki Daki otkrila sa kim će gledati film Pedeset nijansi siva!

Stars -

Voditeljka Snežana Dakić razvela se od biznismena Vladimira Mikića pre nešto više od tri godine, a od tada, kako je poznato, nije imala ozbiljnu ljubavnu vezu.

Snežana se pre nekoliko dana sama pojavila na promociji filma "Pedeset nijansi sive", a kako je otkrila, za ovakva ostvarenja nema društvo.

"Nisam se nešto preterano uzbudila kada sam čula da će ovaj planetarno poznati film imati premijeru. Da me nije pozvala drugarica da ga pogledam, verovatno ne bih ni došla. Ovo je film koji treba da se gleda sa nekim s kim si intiman. Međutim, pošto takav ne postoji kod mene, onda ću gledati sa prijateljima", iskreno kaže Snežana, koja bi svima preporučila da erotiku ove poznate priče dožive čitajući knjigu.

"Pročitala sam sve tri knjige "Pedeset nijansi sive" i mogu vam reći da nisam bila oduševljena. Prvi deo filma me takođe nije ostavio bez daha, a drugi nisam ni pogledala. Svima preporučujem da ako zaista žele da dožive ono što propagira "Pedeset nijansi sive", neka pročitaju knjigu, jer će im sa filmom to proleteti", kaže voditeljka i ističe da nema ništa protiv starleta, iako je nedavno u javnost izašla informacija da su one u njenom jutarnjem programu zabranjene.

"Nisam nikada izjavila da kod mene neće gostovati starlete, već sam rekla da na današnjim televizijama one dominiraju, a da će moj program preživeti i bez njih. Ipak, ako se budu uklapale u neku temu, ja ću ih rado pozvati", uverava nas Snežana, ali naglašava da će ih zvati u emisiju samo ako bude neophodno.

"Pokušala bih da podignem gledanost gostovanjem ljudi koji imaju malo prilike da izađu u javnost, a i te kako imaju šta da kažu. Jednostavno, tema nalaže goste. Protiv starleta nemam ništa, ali mislim da se previše pažnje poklanja njima i starletanima, kojih takođe ima mnogo kod nas. To su osobe koje su u suštini bez zanimanja, pa smatram da nije potrebno da se i ja pridružim onima koji ih bez povoda zovu u emisije. One imaju svoju ulogu u medijima i društvu, ali mislim da publika očekuje od mene nešto drugo, kao što i ja posle trideset godina bavljenja novinarstvom od sebe očekujem da ugostim ljude iz drugih branši", zaključila je Snežana.

Ready for the show!!! @sasa_milojkovic

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

(Kurir/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track