(FOTO) ANĐELKA PRPIĆ ISKRENA PREMA SEBI: Mnogo sam lepša bez Fotošopa!
Foto: Dragan Kadić

OBRAĐIVANJE FOTKI

(FOTO) ANĐELKA PRPIĆ ISKRENA PREMA SEBI: Mnogo sam lepša bez Fotošopa!

Stars -

Glumica Anđelka Prpić je nedavno predstavila svoju monodramu, a sada otkriva da nije isključeno da se opet nađe i u ulozi voditeljke.

Gde najviše volite da se slikate?

- Obožavam da se slikam na putovanjima i beležim uspomene. Ipak, nekada mi bude žao što neki trenutak sa odmora nisam uslikala jer sam tip koji ne voli da troši vreme na fotografisanje.

Da li koristite Fotošop?

- Trudim se da fotografije ne obrađujem mnogo, a ako ih ipak stavim u fotošop, shvatim da su bolje bez ulepšavanja!

Da li vaš suprug i vi planirate proširenje porodice?

- Bitno je da je sve kako treba i da smo zajedno, a mi se ne mešamo u božje planove! To se po mom mišljenju nikada ne planira.

foto: Damir Dervišagić

Publika vas poslednjih godina gleda u raznim igranim programima, iako ste nekada bili voditeljka, da li postoji mogućnost da se opet vratite tom poslu?

- Sve je pitanje trenutka. Mislim da je sada momenat kada me publika konkretnije upoznaje kao glumicu. Posvećena sam svom poslu glumice, ali ako iskoči neka dobra ponuda, ne isključujem mogućnost da opet radim voditeljski posao. Televizija i gluma su na neki način srodni, iako smatram da su diplomirani novinari daleko bolji u voditeljstvu od nas, dramskih umetnika. Ipak, svi mi volimo da uzmemo pomalo komadić tuđeg hleba.

Glumci se žale da nikada nisu manje radili, kakvo je stanje kod vas?

- Nažalost, toliko malo ima posla, da je ostvarenje sna kada se nešto radi. Još kada radite nešto što ste oduvek želeli i što biste sami odabrali, onda je to zaista uspeh. Mislim da sam imala sreće da radim monodramu "Šta me snađe" i nadam se da će se svideti i publici.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track