ZVEZDA DEVEDESETIH OBOŽAVA RIJALITI! Gala: Mama me navukla na Parove!
Foto: facebook, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

NAJAVLJUJE Povratak! Dens zvezda oduševljena rijalitijem

ZVEZDA DEVEDESETIH OBOŽAVA RIJALITI! Gala: Mama me navukla na Parove!

Stars -

Dens zvezda devedesetih Vesna Galiot Gala obožava „Parove“!

Iako nije učestvovala ni u jednom rijalitiju i povukla se iz javnosti, pevačica se uključila u emisiju „Upoznajte Parove“ i otkrila da pomno prati ovaj šou, kao i da podržava Ivana Ivanovića Đusa i Nenada Marinkovića Gastoza.

- Pratim „Parove“, naravno. Navukla me mama, pa pratim uz nju. Podržavam Đusa, a povrh svega Gastoza. Nenade, obrati pažnju, nemaš mnogo prijatelja. Drago mi je što se situacija s Naidom rešila, samo furaj svoj fazon. Ivane, samo tako nastavi, imaš najbolje fore. Svaka čast, teško je izdržati sav taj napor - rekla je pevačica.

Gala se na sceni pojavila 1994, za kratko vreme stekla je veliku popularnost, ali je naprasno odlučila da se povuče iz muzike. Od 2005. radi kao stručnjak iz oblasti informacione tehnologije u jednoj privatnoj kompaniji, a pevanjem se danas bavi isključivo iz hobija. Poslednji put se pojavila u javnosti prošle godine, kada je održala nastup u jednom beogradskom klubu, a pre toga je učestvovala i na velikom koncertu „Volim devedesete“ 2011. u Areni.

foto: printscreen

Kurir / I. E., Foto: Facebook, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MIA ĆE USKORO DOBITI BEBU: Evo šta je spremila za svoju devojčicu, prizor je kao iz bajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track