ANA JE RAZOČARANA: Rasta otkrio zbog čega se i dalje svađa sa Nikolićevom!
Foto: Damir Dervišagić

NIJE MOGAO DA IZGOVORI LJUBAV

ANA JE RAZOČARANA: Rasta otkrio zbog čega se i dalje svađa sa Nikolićevom!

Stars -

Razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste već mesecima je enigma, pa tako više niko nije siguran u kakvim je odnosima ovaj par, budući da su odlučili da stave tačku na bračnu zajednicu.

Pevačica je u prvom javnom obraćanju poručila da se njihova porodica raspada i da to doživljava kao najveći životni poraz, ali nastavili su da nastupaju zajedno, reper vredno radi na pesmama za njen novi album, a na sve to ih paparaci često fotografišu zajedno.

U poslednjem intervjuu, Rasta nije želeo da komentariše ove navode, ali je priznao zbog čega se i dalje "svađa" sa svojom bivšom suprugom.

"Tara nam je neka stalna prepirka. Mislim ne svađam se, ali je Ana malo razočarana što Tara mnogo liči na mene", rekao je uz osmeh reper konstatujući:

"Naravno, te rasprave su šaljive i ja uvek kažem da ona liči na oboje. Neverovatan je miks nas dvoje i prosto ne mogu da poverujem da na taj način u jednom biću mogu postojati dve osobe, da je živo i da je dokaz... nečega", izjavio je Rasta za "Glamur", a u konstrukciji ove rečenice je bilo i te kako osetno da nije mogao da izgovori sintagmu "dokaz ljubavi" ili barem nije želeo pred kamerama.

foto: Nebojša Mandić

(Kurir, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ANA I RASTA OPET ZAJEDNO: Popeli se na binu i onda se REPER okrenuo prema njoj... LUDILO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track