(KURIR PAPARACO) OBEĆAO JE DA NEĆE VIŠE, ALI... Andrija Milošević nategao kriglu!
Foto: Damir Dervišagić

UHVAĆE NA DELU

(KURIR PAPARACO) OBEĆAO JE DA NEĆE VIŠE, ALI... Andrija Milošević nategao kriglu!

Stars -

Ništa od obećanja glumca da više neće okusiti ni kap alkohola, koji mu je minulih godina pravio velike probleme, prvenstveno zdravstvene.

Andrija Milošević je u oktobru 2016. na sva zvona obelodanio da je čvrsto rešio da zauvek ostavi stari porok i okrene se zdravom životu, ali po svoj prilici nije dugo istrajao u tome.

U to smo se uverili kada smo ga pre nekoliko večeri sreli na jednom gradskom događaju. Sakriven od znatiželjnih pogleda, Milošević je u zabačenom separeu sedeo sa prijateljima i uživao u ispijanju piva.

Nismo uspeli da uočimo da li se zadržao samo na jednom piću, ali primetno je da je krigla iz koje je konzumirao alkohol zapremine pola litra. To je i više nego dovoljno za nekoga ko je, prema sopstvenom priznanju, prestao da pije pre skoro dve godine.

- Ostavio sam alkohol. Morao sam to da uradim zbog zdravlja. Ne želim sebi da napravim probleme i mogu da kažem da dosad uspešno balansiram. Nemam problema s alkoholom - rekao je Milošević u oktobru 2016. godine.

foto: Damir Dervišagić

Prema fotografijama koje smo zabeležili, očigledno je da se Andrija vratio starim, lošim navikama i batalio zdrav život.

Kurir / I. E., Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track