POŠLA JE OČEVIM STOPAMA

(VIDEO) SMRŠALA JE 25 KG ZBOG ZVEZDA GRANDA: Imala je teško detinjstvo, pukom srećom preživela SAOBRAĆAJKU, ali kad zapeva hit pokojnog oca sve staje

Stars -

Sandra Rešić,ćerka pokojnog pevača Nine Rešića, okušala sreću u "Zvezdama Granda" još 2013. godine, ali i pored očiglednog talenta članovi žirija su joj konstantno sugerisali da mora da smrša ukoliko želi da postane zvezda.

Veceras @sagapo.cuprija ?????? #zvezdegranda #uroszivkovic #valentinesday

Објава коју дели Sandra Resic ® (@sandra_resic) дана

Kada se, tri godine kasnije, pojavila u istom takmičenju sa čak 25 kilograma manje malo ko ju je prepoznao, ali onda su krenule da kolaju priče da se "provlači" na osnovu toga što je ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, što je ona uporno demantovala, tvrdeći da je to u pitanju da bi pobedila u spomenutom takmičenju još pre nekoliko godina.

???

Објава коју дели Sandra Resic ® (@sandra_resic) дана

Sandra se u sezoni 2016/17 izborila za mesto u finalu, nakon čega su joj otvorena vrata u šou biznis, a brojni nastupi po klubovima širom zemlje govore u prilog tome da je svoju šansu i te kako iskoristila.

Nakon saobraćajne nezgode iz koje se, kako sama kaže, nekim čudom izvukla živa, sa težom povredom ramena, više je počela da ceni život.

Kako još čeka pesmu koja će je proslaviti, na nastupima voli da zapeva očeve hitove.

#loveyourself ???

Објава коју дели Sandra Resic ® (@sandra_resic) дана

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track