ZORICA BRUNCLIK OTKRILA TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE: Pevačica priznala kakav je seks sa Kemišom!
Foto: Dragan Kadić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ZORICA BRUNCLIK OTKRILA TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE: Pevačica priznala kakav je seks sa Kemišom!

Stars -

Pevačica Zorica Brunclik godinama je govorila o svom harmoničnom ljubavnom životu sa kompozitorom i haromonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a ovoga puta odlučila je da otkrije tajnu iz svoje spavaće sobe.

foto: Printscreen

"Seks sada i pre dvadeset godina nije isti. Sada više lažemo. Čim počne da se priča o seksu, od toga nema ništa. Dok se samo radi, onda se ne priča", istakla je Zorica, koja je na konstataciju da nikada nije krila detalje svog seksualnog života, ostala nedorečena.

"Ako je tako, onda vam se samo kaže o čemu je reč", rekla je s osmehom Zorica, koja nije krila da je špijunirala Kemiša kako bi saznala kako će je iznenaditi za Dan zaljubljenih.

"Prisluškivala sam Miroljuba neprestano da bih čula šta mi sprema za Dan zaljubljenih. Čitala bih mu i poruke, ali se ne razumem u tehnologiju. Ne znam ni da uključim neku društvenu mrežu, pa samo igram igrice. Međutim, kako sam istražila, izgleda da se Miroljub sprema da me iznenadi nekom lepom turističkom destinacijom. Budući da se nikada nisam prešla kada je o mom instinktu reč, sigurno je da će tako i biti", kaže Zorica i ne krije da je prema Kemišu vrlo zahtevna.

foto: Marina Lopičić

"Nedavno smo bili i u Parizu sa ćerkom, ali meni je malo da idem samo na jednu destinaciju. Razmažena sam baba riba koja obožava putovanja. Ipak, budući da dvanaest godina nisam izdala album, trebalo bi uskoro da krenem sa snimanjem spotova, pa jedino to može da me poremeti što se putovanja tiče", ističe pevačica koja ne krije da godine počinju da joj smetaju.

"Kada dođete u moje doba, a ja imam 63, svaka godina predstavlja veliku razliku. Ipak, za moj izgled zaslužni su treniranje i zdrave navike", uverava Zorica i sa ponosom kaže da joj je internet mnogo doneo, iako se ne razume u nove tehnologije.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSLUZIVNO ZORICA I KEMIŠ ZAKLJUČALI VEČNO SVOJU LJUBAV!Na jednom od najpoznatijih mostova preko Sene u Parizu postavili "katanac ljubavi"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track