KADA SE UGASE KAMERE: Evo oko čega se Maja Berović ne slaže sa suprugom!
Foto: Printscreen/Instagram

BAVE SE ISTIM POSLOM

KADA SE UGASE KAMERE: Evo oko čega se Maja Berović ne slaže sa suprugom!

Stars -

Atraktivna pevačica u avgustu će proslaviti dve godine srećnog braka sa suprugom austrijskim biznismenom Alenom Dragosavom.

Maja Berović je otkrila kako izgleda zajednički život sa suprugom kada se ugase kamere, kao i da li zbog toga što se bave istim poslom moraju da prave kompromise.

Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, Maja priznaje da postoje nesuglasice.

"Mi se jako dobro razumemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja. Bilo bi čudno da se u baš svemu slažem, ali uglavnom uvek pronađemo kompromis i dobro rešenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zameranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvek jednoglasno donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima. Smatram da je dogovor najbolje rešenje za sve", iskreno poručuje Maja, koja je ceo januar provela uz supruga zbog njegove hirurške intervencije kojoj je morao da se podvrgne.

"Nisam radila neko vreme, jer mi je u januaru suprug imao manju hiruršku intervenciju. Sve je prošlo kako treba, a ja sam bila uz njega i nisam ni razmišljala da idem da radim, dok se on ne oporavi. Bitno mi je bilo da sve prođe bez bilo kakvog problema, a ujedno taj period sam iskoristila da bih napunila baterije za naredne nastupe. Sada je sve u redu, postoperativni tok je završen i već sam počela da radim", poručuje pevačica.

Iako su neprestano zajedno, Alen je pored toga što je suprug, Majin menadžer, a ona otkriva u kom segmentu života se najbolje razumeju.

"Moram da priznam da se bolje slažemo privatno, s obzirom na to da nam se poslovno često razilaze mišljenja. Kasnije shvatim da je za neke stvari zapravo Alen bio upravu, jer ima taj osećaj da šire sagleda svaki aspekt situacije u kojoj se nađemo, te automatski i bolje donosi određene odluke", iskrena je Berovićeva, i dodaje ko joj najčešće izmami osmeh na lice.

"Najlakše mi izmame osmeh ljudi koje volim i koji su mi dragi, a osoba s kojom se najviše smejem i potpuno podetinjim je moja bratanica Elena", izjavila je pevačica.

Kada umorna dođe kući, ističe da samo jedna stvar može da joj vrati snagu.

"Pa verovali ili ne, uvek me u život vrati hrana. Često mi kažu da se to baš i ne vidi po meni, a ja tvrdim da je to samo zato što redovno vežbam i mnogo se trošim na nastupima, jer sve vreme igram dok pevam", kaže Maja, koja je nedavno proglašena za najbolje stilizovanu javnu ličnost.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KOŽNE PANTALONE I GO STOMAK: Maja Berović napravila seksi snimak u krevetu, a jedan detalj posebno dominira!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track