KVOTE ZA BEOVIZIJU: Kladionice šalju Sanju na Evroviziju!
Foto: Printscreen

Počinje u utorak

KVOTE ZA BEOVIZIJU: Kladionice šalju Sanju na Evroviziju!

Stars -

Muzičar sa svojom grupom Balkanika je favorit, iza njega slede grupa Biber, Dušan Svilar i Danijel Pavlović, dok je Saška Janković poslednja

Sanja Ilić i Balkanika, prema prognozama kladionica, imaju najviše šanse da osvoje prvo mesto na Beoviziji 20. februara i odu na Evroviziju, koja će biti održana u maju u Portugalu.

Otkako je objavljena lista takmičara koji će se boriti za srpskog predstavnika na najprestižnijem evropskom muzičkom festivalu, beogradska manifestacija je konstantno u žiži interesovanja. Pored većine kandidata koji su ubeđeni u to da će osvojiti prvo mesto, i vatreni fanovi ovog takmičenja već diskutuju o tome na forumima i tipuju na potencijalne favorite. Domaće kladionice su ovo videle kao odličan način za zaradu, pa su objavile specijale i kvote. Ako je verovati njima, najveću šansu za odlazak u Portugal ima etno-sastav Sanje Ilić sa kvotom 3,40. Iza Balkanike se našao još jedan etno-sastav - Biber i di-džej Niko Bravo, koji imaju kvotu 4.00.

Sanja Ilić
Sanja Ilićfoto: Zorana Jevtić

Dušan Svilar se kotira vrlo dobro i mnogi polažu nade u njega, a kladionice prognoziraju da će njegova pesma „Pod krošnjom bagrema“ zauzeti treće mesto i ima kvotu 5. Odmah iza zvezde „Granda“ nalazi se Danijel Pavlović s kvotom 6. Ivan Kurtić i grupa Sevdah bejbi zauzimaju peto i šesto mesto, i to sa istom kvotom 10. Za mnoge je iznenađujuće što se Maja Nikolić sa pesmom „Zemlja čuda“ našla na sedmom mestu sa kvotom 12. Ona već danima priča da je njena pesma drugačija i posebna i da joj je zagarantovana pobeda.

Boris Režak nalazi se odmah ispod pevačice, a kvota je 15, zatim slede Koktel Balkan, Igor Lazarević, Rambo Amadeus i Beti Đorđević, Lana i Aldo, Bas, Lord, a na poslednjem mestu je Saška Janković sa kvotom 50.

Pored domaćih, i strane kladionice su tipovale pobednika, ali Evrovizije. Na prvom mestu je Švedska, odmah iza nje Bugarska, Australija, Estonija, dok je Srbija na 20. mestu.

Kurir / J. STUPARUŠIĆ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track