GOCA BOŽINOVSKA O ŠKAKLJIVIM TEMAMA: Progovorila o seksu za jednu noć i bivšem dečku koji je u zatvoru!
Foto: Dragan Kadić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

GOCA BOŽINOVSKA O ŠKAKLJIVIM TEMAMA: Progovorila o seksu za jednu noć i bivšem dečku koji je u zatvoru!

Stars -

Pevačica Goca Božinovska rado govori o ljubavi, pa tako otkriva i da nema ništa protiv seksa za jednu noć, dok ne nađe onog pravog.

Pored toga, ona otkriva da bi volela bivšeg dečka Nebojšu Tubića Žapca da poseti u zatvoru.

Goca kaže da i te kako priželjkuje novu ljubav ali ona nikako da joj se desi.

"Ne može to nigde da se nađe. Svako ima svoju sudbinu. Ja kasnim, nešto tapkam u mestu. Slabo mi nešto ide. Nadam se da ću ga naći u 2018. godini. Da bude nekih dešavanja kod mene po tom pitanju", rekla je.

foto: Dragana Udovičić

O tome što je oduvek volela problematične muškarce, Goca kaže:

"Nikada nisam planirala da moj dečko bude miran ili nemiran. Desi se. Verovatno svi imamo svoju sudbinu i neki svoj tip muškarca koji ti sam naleti. Ne družim se s doktorima, doduše najbolji drug mi je doktor, ali u tom emotivnom smislu da budem u vezi ili da se udajem, nisam našla takvog. Čak ni za varijantu, što bi mladi rekli, za kombinaciju nisam našla takvog. Kod nas nema više za jednu noć, to je već za klince. Mi smo u ozbiljnim, normalnijim godinama kada ti treba neko s kim ćeš da podeliš nešto. Ako naleti - super, ako ne naleti - bože moj. Ako bude za jednu noć - bože moj, nismo gadljivi", rekla je pevačica kroz smeh.

foto: Dragan Kadić

Njen bivši parner Žabac je nedavno uhapšen, a Goca tvrdi da je to bilo veliko iznenađenje za nju.

"Bila sam šokirana. Znam da je on čovek koji nije mrava zgazio. Pa ne mogu da ga posetim, može samo uža porodica. Njegova deca su ga posetila. On nije potresen, vidi se da nije nešto u toku s tim događajem. Kako čujem, on je sa tim čovekom imao i lepe i loše trenutke. I pozajmljivao mu je i davao, ali ga je voleo. Tako da je to prosto nemoguće da je on umešan u tako nešto. Ništa ne mogu da znam dok ne budem u kontaktu sa njim", rekla je Božinovska.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Blic, F.J., Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CELA PORODICA JOJ JE POZNATA: Svi bruje o njihovim SKANDALIMA, ali mlađa Šijanova ćerka uživa u novogodišnjim čarolijama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track