(FOTO) NIJE HTELA VELIKU SLAVU: Baka iz kultnog filma Rane jedva preživela porođaj i rodila NAŠEG VELIKOG GLUMCA!
Foto: Printscreen

TEŽAK ŽIVOT

(FOTO) NIJE HTELA VELIKU SLAVU: Baka iz kultnog filma Rane jedva preživela porođaj i rodila NAŠEG VELIKOG GLUMCA!

Stars -

Iako je tokom života imala mnogo uloga koje su je svrstavale na zasluženo mesto na polju umetnosti, Zorka (rođeno Doknić) je mlađim generacijama poznata po ulozi bake u filmu "Rane". Prezime koje je dobila kada se udala je Manojlović.

Upravo ova glumica je rodila Predraga Mikija Manojlovića, glumca čiji se kvalitet ne dovodi u pitanje. Imala je težak porođaj i malo je falilo da i ona i njeno dete ne prežive.

"Jedva sam preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi", istakla je glumica pre više od deset godina. Ipak, nije krila da je Miki imao teško detinjstvo, ali srećno.

Nije krila da je prodavala suprugove kapute ne bi li imala da mu priušti lepo odrastanje.

foto: Printscreen Wikipedia/Kino-Teatr.ru

"U Niškom pozorištu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se - kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam: ‘Šta ćeš, sine, da kupi majka?”, a on kaže: ‘Vodu”. ‘Kakvu vodu?”, iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao, jedno normalno, skromno biće”, ispričala je njegova majka.

Ona je sina izvela na pravi put, koji je široj javnosti u Srbiji poznat, a preminula je 2013. godine u 85. godini. Dugo je bila član pozorišta Boško Buha.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nikada nećemo saznati da li su zažalili zbog toga: Ovi poznati domaći glumci su odbili kultne uloge (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja