SPREMNA ZA SAMOSTALAN ŽIVOT

(VIDEO) DOK SVI BRUJE O NJENOM SKUPOM RAZVODU: Eminin brat najviše pati, dok pevačica ne izbija iz kuhinje! Ovo je njen NAJBOLJI RECEPT

Stars -

Pop pevačica Emina Jahović našla se u centru medijske pažnje kada je nedavno putem društvenih mreža priznala da se razvodi od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala.

Jahovićeva je otkrila da njenog brata bivšeg košarkaša Mirsada najviše pogađaju medijska pisanja o njoj.

"Najviše mog brata. Ja sam rano izgubila oca i onda je on preuzeo tu očevsku ulogu i on se najviše sekira vezano za te stvari. Moja majka takođe, ona nikada nije mogla da shvati moj posao, pa i sada moramo da joj objašnjavamo zašto se o nečemu piše", rekla je pevačica.

Međutim, pevačica ne želi nikako da njeni sinovi Javuz i Jaman ne osete razvod roditelja, pa tako mnogo vremena provodi sa njima, a kao prava majka trudi se da im spremi dobar i ukusan ručak.

Tako je na Instagramu objavila celi recept za špagete u paradajz sosu koje je spremila za svoje sinove.

Ručak je spremila samo za njih troje i naglasila da su crni tanjiri za njih dvojicu, a za nju narandžasti.

Podsetimo, posle 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Emina i Mustafa su odlučili da se razvede.

Kako pišu mediji, iako ne podele imovinu napola, Emini će ostati milioni jer Mustafa već godinama zarađuje mnogo novca. Osim svoje pevačke karijere i albuma koji prodaje u milionskim tiražima, on je po produkcijskom poslu poznat u Evropi i tu je zaradio ogroman novac. Na sve to, on je dobar biznismen i ima nekoliko svojih kompanija. Pravo malo bogatstvo su kuća u Istanbulu, u koju je uloženo 700.000 evra, kao i porodična vila u luksuznom odmaralištu Gjodžeku, gde su provodili svako leto.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track