(VIDEO) KULIĆEVA OPSEDALA CECINE RODITELJE U ŽITORAĐI: Reagovala policija, jedva je udaljili od kuće!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

MILJANINO NOVO PRIZNANJE

(VIDEO) KULIĆEVA OPSEDALA CECINE RODITELJE U ŽITORAĐI: Reagovala policija, jedva je udaljili od kuće!

Stars -

Poznato je da je Miljana Kulić proganjala brojne poznate zvezde poput Mišela Gvozdenovića, Darka Lazića i drugih mladih muškaraca, ali sada je otkrila da je opsedala i Cecu Ražnatović pa čak i njene roditelje.

Ovim priznanjem Kulićeva je iznenadila mnoge, a otkrila je i zbog čega je radila takve stvari.

"Ja sam imala veliku želju i potrebu da upoznajem poznate ličnosti, čak sam jednom bila i na slavi kod Cece. Pre toga sam otišla u Žitorođe da pitam njene roditelje kada će ona doći. Oni su mene tom prilikom pozvali na slavu, kao i njena baka, koja više, nažalost, nije živa. Dala mi je njene slike sa Arkanom sa venčanja, ali tad ona nije bila toliko poznata javnosti, sada je dostigla maksimum", rekla je Miljana a onda dodala kako se provodila kod Cece na slavi.

foto: Printskrin

"Fenomenalno sam se provela na slavi. Bila sam sa Cecom i njenom sestrom, one su meni maksimalno posvetile svoje vreme i pažnju. Posle toga sam se čula sa njom, tako da sam imala tu neverovatnu želju. Što se javnih ličnosti tiče pratila sam ih od malena, bilo je predstavljeno na ovoj televiziji. S obzirom na to da me samo škola interesoavala. Ja kad naučim sve odem nešto da radim, a onda obavezno gledam takmičenje i tamo sam dosta njih upoznala, ali eto, to je to što ljudi rade kad postanu slavni pa zaborave šta si sve učinio za njih", zaključila je Miljana.

Miljane je jednom prilikom bila toliko uporna u opsedanju Cecinih roditelja da su morali da reaguju i organi reda, pa ju je policija jedva udaljila od njene kuće u Žitorađi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track