SNEŽA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Saznala da ju je Stefan ostavio i našao novu devojku, i to bivšu učesnicu Parova!
Foto: Printskrin

RASKID UŽIVO

SNEŽA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Saznala da ju je Stefan ostavio i našao novu devojku, i to bivšu učesnicu Parova!

Stars -

Nakon što je Stefan posetio svoju devojku Snežu u rijalitiju na dan zaljubljenih, usledilo je veliko razočarenje pa čak i raskid uživo.

Naime, tokom emisije "Upoznajte Parove" Sneža je doživela nervni slom jer je saznala da je njen dečko Stefan našao novu devojku, i to bivšu učesnicu Parova.

Ako je sudeći prema fotografijama koje je objavio na svom Fejsbuku, ostavio je Snežu zbog Armine Smajlović. Produkcija je to pokazala Sneži nakon čega je ona počela da plače i nije mogla da dođe sebi.

foto: Printskrin

"Poručujem Stefanu da mi se više ne javlja i ne obraća. Posebno da me ne traži kada ga i ova gospođica ostavi, kada sazna sve o njemu što znam ja. Ja sam jedina želela ovakvog da ga trpim", poručila je Sneža Stefanu.

foto: Printskrin

Nakon toga uključio se i Stefan koji je želeo sve da demantuje i da joj objasni o čemu se radi.

"Sneki, Armina mi je drugarice. Nemoj njoj da pravimo problem, možda ima dečka. Armina je u Nemačkoj sada. Ja sam "moja duša" i "moje sve" pisao za sve drugarice. Nemoj da plačeš kao dete neko", rekao joj je on ali Sneža nije popuštala te je rekla da joj je dovoljno što je videla fotografiju.

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track