GASTOZ ZVANIČNO PREUZEO PREZIME SINĐELIĆ: Otkrio nove detalje svog detinjstva, a ono što je Đura rekao oduševilo je sve!
Foto: Printskrin

OTAC I SIN NIKAD SREĆNIJI

GASTOZ ZVANIČNO PREUZEO PREZIME SINĐELIĆ: Otkrio nove detalje svog detinjstva, a ono što je Đura rekao oduševilo je sve!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz zvanično je promenio prezime u Sinđelić! Ekipa rijalitija "Parovi" odvela ih je u opštinu Svilanjac gde su sve obavili, a onda su i otkrili neke detalje iz svog života.

Naime, Nenad Marinković, sada Sinđelić, otkrio je da je on u detinjstvu viđao oca Đuru i da nije tačno da on nije hteo da ga prizna.

foto: Printskrin

Nenad je otkrio gde je on živeo od svog rođenja.

"Od kada sam rođen otišao sam u Velike Popoviće gde je mama živela, tamo sam bio do 3. godine života. Posle sam se preselio sa mamom u Svilanjac jer je mama tamo našla posao. Tu sam živeo do svoje 15. godine. Posle toga sam otišao za Francusku kod mame.

Sve vreme dok sam živeo u Svilanjcu viđao sam se sa Đurom. Viđao sam ga jednom u 6 meseci, nisam ga viđao svaki dan", rekao je on a onda je Gastozova sestra koja je u gostima dodala da Đuru ni ona nije viđala.

foto: Printskrin

Nakon toga Parovima je otkriveno da je Nenad promenio prezime, pustili su im video snimak iz Svilanjca a nakon toga su mi svi čestitali.

foto: Printskrin

Nenad je danas posebno raspoložen, a otkrio je i da li je i ranije želeo da uradi ovo.

"Da, hteo sam ovo da uradim i ranije. Smarali su me sudovi i papiri pa se nisam cimao. Drago mi je da se ovo dogodilo pred kamerama i da je sve zabeleženo. Otac i sin sede na klupama u Svilanjcu", rekao je Nenad.

Đura je imao komentar u svom stilu, ali ni on nije krio svoju sreću.

foto: Printskrin

"Ja sam prirodni fenomen, u 65. godini dobijam sina od 25 godina. Sad mogu i da umrem", rekao je on.

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track