RAT NESUĐENE SVEKRVE I SNAJKE: Zerina poručila Lakićevoj majci da se ogrešila o nju, a onda joj zadala KONAČAN UDARAC!
Foto: Printscreen/Happy

SVAĐA

RAT NESUĐENE SVEKRVE I SNAJKE: Zerina poručila Lakićevoj majci da se ogrešila o nju, a onda joj zadala KONAČAN UDARAC!

Stars -

Marina Lakić, majka Nikole Lakića, suočila se sa Zerinom Hećo, posle nekoliko meseci nakon što je njen sin raskinuo sa Hećovom.

Marina i Zerina su u početku pravile da ne vide jedna drugu i nisu želela da komentarišu šta se desilo u spoljnom svetu između njih dok je Nikola još bio u rijalitiju.

Zerina je smatrala da se Nikolina majka ogrešila o nju.

"Zašto ne objavite poruke u kojima sve piše. Zar ne smatrate da ste pogrešili u svojim postupcima prema meni. Znate koliko sam podržavala vašeg sina. Dopisivale smo se i sve je bilo u redu, a onda u finalu kada sam samo zbog njega došla iz Sarajeva, Nikola se samo pozdravio sa mnom, da biste vi meni rekli "Nije bilo onako kako si mi rekla"", ispričala je Zerina svoju verziju, a onda je gospođa Lakić objasnila svoju priču:

foto: Printscreen

"Ja se ne bavim takvim stvarima i objavljivanjem poruka. Vidi ovako, Zerina, ti si meni bila jako bila draga, znaš i sama da sam dolazila ovde na vašu veridbu. U pravu si, jesmo se dopisivale, ali ti sve okreneš u svoju korist. Ti si meni rekla da tvoja majka nije za vašu vezu, da vašu vezu osporavaju u Sarajevu i da se plašiš da će ti oduzeti dete. Ja sam ti rekla da sačekaš, jer si imala i zdravstvenih problema sa crevima, kako si mi rekla, a i rijaliti je ostavio posledice na tebe. Mislila sam da si otišla da se lečiš i smkiriš od svega, kao što si rekla, a onda odeš sa drugaricom na put. Mada, to i nije moja stvar. Ipak, da se vratimo na finale i ti dolaziš i pitaš mene za dečka kojin je prošle godine napunio 33 godine, "Da li Nikola može da ide sa mnom u Sarajevo?", a ja sam ti rekla, "Pitaj njega on nije beba", ali ipak Zerina on je i sam sve shvatio, zar misliš da bi on otišao tamo gde ga podržavaju. Mnogo si se zaletela Zerina, ti si mislila da će jedan dečko odmah napustiti sve i da će otputovati s tobom u Sarajevo", rekla je Marina Lakić.

foto: Foto Happy Printscreen

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track