ZLATU PETROVIĆ ŽIVOT NIJE MAZIO: Sa 15 je pobegla od muža i abortirala, sin joj je postao kockar, a onda je grcala u dugovima!
Foto: Printskrin

TEŽAK ŽIVOT

ZLATU PETROVIĆ ŽIVOT NIJE MAZIO: Sa 15 je pobegla od muža i abortirala, sin joj je postao kockar, a onda je grcala u dugovima!

Stars -

Zlata Petrović, jedna je do naših folk pevačica, koju život nije mazio. Strahote su krenule da joj se dešavaju još kada je bila tinejdžerka.

Naime, Zlatu su protiv njene volje kada je bila tinejdžerka udali za dečka iz njenog kraja. Zlata ga nije volela i nipošto nije htela da bude sa njim.

foto: Damir Dervišagić

"Bilo je to davno. Kad sam pošla u prvi razred srednje škole, moji su me udali. Takav je bio običaj u selu. Udali su me za lepog dečka, lepšeg od svih mojih kasnijih muškaraca, ali ga nisam volela. Moji i njegovi roditelji su se tako dogovorili, nas niko ništa nije pitao", rekla je Zlata nedavno za jedne dnevne novine i dodala:

"Tri meseca sam konstantno plakala. Nažalost, brzo sam ostala u drugom stanju. Od muke sam pobegla kod tetke u Beograd. Bila sam četvrti mesec trudnoće. Majka je videla koliko sam odlučna i pristala je da abortiram. Niko nije hteo da me očisti. Na kraju nađemo jednog doktora i on mi bez anestezije uradi abortus", priznala je Petrovićeva.

foto: Stefan Jokić

Nakon razvoda udala se za pevača Hasana Dudića sa kojim je dobila sina Mikija, koji joj je godinama zadavao glavobolju zbog svoje zavisnosti od kockanja. Zbog tog njegovog problema u jednom vremenskom periodu nisu razgovarali, ali sada su u dobrim odnosima.

"To je još jedan problem koji sam sama izgurala. Sve dugove sam vratila. Borila sam se za sina kao lav. Ali ako je to kompenzacija za zdravlje i ovo što sada imam sa svojom porodicom, onda neka je. Nikad nisam nikog za*ebala i kad podvučem crtu, ipak sam ponosna na sebe, a i na svog sina", ispričala je Zlata nedavno i dodala da se njen sin iz prvog braka više ne kocka:

"Hvala dragom bogu, ne. Zahvalna sam bogu što sam ga iščupala iz tog pakla. Mnogo radi, vrhunski je muzičar i vrhunski čovek. Kocka je oduvek bila prisutna u mojoj porodici. Zbog nje nisam imala mnogo ljubavi i pažnje, samo tugu u detinjstvu. Pa, majku sam sahranila sa špilom karata", iskrena je Zlata.

Podsećamo, nakon kraha drugog braka Zlata se udala za voditelja Zorana Pejića Peju i sa njim dobila sina Jovana. U jednom periodu života bila je u ljubavnoj vezi sa prvim čovekom srpskog šoubiznisa Sašom Popovićem.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Puls, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DAJANA PROSLAVLJA SINOV ŠESTI ROĐENDAN: Evo koja je bila Dušanova najveća želja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track